Все категории
Все категории

Unice! Produse vegane, 96-98% ingrediente naturale! Află mai multe despre POLANA

Herbapol, unul dintre cei mai mari producători din Polonia, cu plantaţii mari de plante aromatice şi medicinale. Producător: Herbapol-Lublin S.A., Polonia, acum şi în portofoliul www.comenzi.md

Ulei cremos Polana Creamy face cleansing oil. Volum: 150 ml.

Curăţă şi îndepartează eficient machiajul de pe faţă şi ochi. Umezeşte şi calmează pielea iritata. Reîmprospătează pielea și îi conferă un aspect strălucitor. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 98,5% ingrediente naturale. Compoziţie: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de ulei cremos pe pielea umezită a feței, gâtului și decolteului. Masați ușor, apoi clătiți cu apă călduță. Repetați procedura până la demachierea completă. Pentru demachierea ochilor, utilizați produsul cu ochii închiși și masați ușor.

Spray pentru față Polana face mist. Volum: 150 ml.

Umidifică și tonifică intens. Îmbunătățește confortul pielii în timpul zilei. Restabilește nivelul natural al ph-ului. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 98,5% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Pulverizați spray-ul pe față de la o distanță de 15-20 cm în fiecare dimineață și seara, după curățarea temeinică a pielii. Utilizați în timpul zilei pentru a împrospăta și umezi pielea. De asemenea, puteți aplica spray-ul pe un tampon de bumbac și puteți spăla pielea.

Gel-cremă de zi Polana moistening and smoothing. Volum: 50 ml.

Hidratează intens. Netezeşte şi reduce vizibilitatea primelor riduri. Reduce vizibilitatea porilor. Calmează și restabilește starea sănătoasă a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 96,9% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați crema pe pielea curățată și tonifiată a feței și gâtului în fiecare dimineață masând ușor. Excelent ca bază de machiaj.

Cremă de noapte Polana moistening and renewal. Volum: 50 ml.

Regenerează și înmoaie intens. Îmbunătățește umezirea. Redă elasticitatea și netezește pielea. Îmbunătățește și uniformizează decolorarea pielii. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 97,0% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: aplicați crema pe pielea curățată și tonifiată a feței și gâtului în fiecare seară masând ușor.

Cremă de zi Polana firming and lifting, 50+. Volum: 50 ml.

Îmbunătățește fermitatea și flexibilitatea. Reduce vizibilitatea ridurilor. Uniformizează și îmbunătățește nuanța pielii. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 98,9% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați crema pe pielea curățată și tonifiată a feței și gâtului în fiecare dimineață masând ușor. Excelent ca bază de machiaj.

Cremă de noapte Polana regeneration and reduction of wrinkles, 40-50+. Volum: 50 ml.

Hrănește şi regenerează pielea. Îmbunătățește hidratarea și netezimea pielii. Reduce vizibilitatea ridurilor. Uniformizează și îmbunătățește nuanța pielii. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 98,8% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați crema pe pielea curățată și tonifiată a feței și gâtului în fiecare seară masând puțin.

Ser uleios Polana Rejuvenating. Volum: 30 ml.

Uniformizează și reduce ridurile. Face pielea fermă și elastică. Regenerează intens. Redă aspectul tineresc. Produs vegan, 94,7% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați câteva picături pe vârful degetelor și masați ușor pielea feței și a gâtului. Utilizați seara în loc de cremă.

Cremă de mâini pe bază de enzime Polana regeneration and smoothing. Volum: 50 ml.


Cremă de mâini regenerantă şi netezitoare. Redă elasticitatea şi fermitatea. Regenerează şi netezeşte intens. Reduce rugozitatea şi uscăciunea. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 96% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați şi masaţi uşor pe pielea curăţată a mâinilor.

Cremă concentrată de mâini Polana rejuvenating 3x bio retinol. Volum: 50 ml.

Cremă concentrată de mâini. Netezește și elasticizează pielea mâinilor. Reduce vizibilitatea decolorării pielii. Ingredientele active concentrate și puterea triplă inovatoare a bio retinolului derivat din plante regenerează și hrănesc pielea. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 97% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați şi masaţi uşor pe pielea curăţată a mâinilor.

Cremă de mâini netezitoare Polana moisturising. Volum: 50 ml.

Hidratează și calmează pielea iritată. Redă catifelarea și confortul pielii. Oferă senzația de netezime și hrănire. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 97% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați şi masaţi uşor pe pielea curăţată a mâinilor.

Cremă de mâini regenerantă Polana nourishing. Volum: 50 ml.

Netezește și regenerează pielea. Îmbunătățește elasticitatea și starea pielii. Calmează iritațiile. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 97% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați şi masaţi uşor pe pielea curăţată a mâinilor.

Cremă de mâini cu bio vitamina C Polana brightening, regeneration. Volum: 50 ml.

Cremă de mâini regenerantă cu bio vitamina C. Regenerează pielea uscată și iritată a mâinilor. Iluminează și uniformizează nuanța pielii. Reduce senzația de rugozitate. Pentru toate tipurile de piele. Produs vegan, 95,5% ingrediente naturale. Compoziție: vezi „Ingredients:” pe ambalaj. Mod de utilizare: Aplicați şi masaţi uşor pe pielea curăţată a mâinilor.