Все категории
Все категории

Despre certificatele Bambo Nature și etichetele ecologice

Compania ABENA, Danemarca, partener www.comenzi.md lucrează cu cele mai stricte agenții de certificare din lume pentru a vă oferi scutece și produse de îngrijire a pielii Bambo Nature sigure și ecologice. 

Aflați în articolul de mai jos despre etichetele ecologice și acreditări pe care le-au obținut produsele noastre și ce înseamnă pentru tine și familia ta.

Nordic Swan Ecolabel siglă

Eticheta ecologică Nordic Swan - promovarea durabilității la fiecare pas

Cu scopul de a crea o societate durabilă prin sustinerea consumului durabil, eticheta Nordic Swan Ecolabel evaluează impactul asupra mediului pe întregul lor ciclu de viață, de la selecția materiilor prime, până la procesul de fabricație, pana la reciclarea produsului.

 

Asthma Allergy Nordic siglă

Asthma Allergy Nordic - prestigioasa etichetă albastră care onorează conștientizarea pericolului apariţiei alergiilor

Asthma Allergy Nordic oferă certificare produselor care prezintă cel mai mic risc posibil de a provoca alergii. Principalul obiectiv este de a facilita persoanelor cu alergii de contact, să găsească produse care să îmbunătățească viața de zi cu zi.

 

Forest Stewardship Council siglă

FSC® - Consiliul de administrare a pădurilor - recompensează utilizarea responsabilă a produselor forestiere.

FSC® (Forest Stewardship Council) este o organizație neguvernamentală internațională dedicată promovării gestionării forestiere responsabile la nivel mondial. Produsele certificate FSC® sunt obținute din materii prime din păduri bine administrate și surse responsabile. Trasabilitatea și integritatea etichetei sunt confirmate prin măsuri stricte de control, iar prin alegerea produselor certificate FSC®, vă ajutați să aveți grijă de păduri, oameni și animale sălbatice.

Pentru a afla mai multe, accesați www.fsc.org.

 

EcoCert siglă

ECOCERT Cosmos - marca produselor cosmetice ecologice

Ecocert COSMOS, ECOCERT Cosmos, primul organism de certificare pentru produse cosmetice naturale și organice, asigură că produsele respectă standarde ridicate ecologice, de la ingrediente la ambalaje. Doar produsele cu un minimum de 95% ingrediente naturale sunt eligibile pentru certificare.

 

Testat dermatologic siglă

Testat dermatologic - produse satisfacatoare, care sunt blande pentru piele

Simbolul testat dermatologic garantează că un produs a fost testat pentru reacții potențiale ale pielii de către un laborator independent. Aceasta înseamnă că, pana și persoanele cu piele sensibilă, pot folosi produsele noastre.

 

Eticheta ecologică la nivel UE siglă

Eticheta ecologică

Eticheta ecologică la nivel UE, cunoscută și sub numele de Flower EU, este eticheta oficială de mediu din Europa. Produsele cu eticheta ecologică a UE îndeplinesc cerințele de mediu stricte în ceea ce privește materiile prime, producția, utilizarea, documentația și siguranța.

 

CE Mark

Marcajul CE se găsește pe multe produse comercializate în Spațiul Economic European. Aceasta înseamnă că produsele au fost evaluate pentru îndeplinirea unor cerințe exigente de siguranță și protecție a sănătății și mediului. CE înseamnă Conformité Européenne (conformitate europeană) și este un marcaj recunoscut pe scară largă în întreaga lume.

 

Vegan Trademark

Marca comercială Vegan este standardul vegan internațional autentic și este gestionată de The Vegan Society. Pentru a obține marca comercială Vegan, un produs trebuie să respecte mai multe criterii, cum ar fi lipsa ingredientelor de origine animală și a testelor pe animale.

EcoSun Pass

EcoSun Pass este un instrument folosit pentru a evalua impactul produselor de protecție solară asupra mediului. Pentru a obține certificarea, combinația de filtre solare dintr-un produs trebuie să respecte anumiți parametri luați în calcul pentru a asigura reducerea la minimum a daunelor aduse mediului oceanic. Cremele de protecție solară care obțin certificarea EcoSun Pass nu sunt dăunătoare recifelor, ceea ce înseamnă că conțin o cantitate minimă, determinată cu grijă, de substanțe chimice care pot deteriora recifele de corali și alte forme de viață marine.

 

Sunt verde certificare siglă

Reciclat 30% post-consum

Ambalajul nostru Bambo Nature pentru scutece constă din 30% materii prime reciclate post-consum, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai puțin plastic pur în producție. Materialele reciclate provin din deșeurile de plastic menajer ale consumatorilor, care sunt curățate cu atenție și sortate în funcție de anumite criterii. Prin aceasta, reducem utilizarea resurselor neregenerabile prin utilizarea sistemului de reciclare, într-un mod semnificativ.

 

ISO14001 certificare

ISO14001

ISO14001 certifică faptul că producătorul de scutece Bambo Nature, ABENA Produktion A / S, are un sistem de management al mediului. Standardul oferă un cadru pentru companii pentru a-și minimiza impactul negativ asupra mediului. Certificarea este obținută de companii care aleg să privească impactul lor asupra mediului cu realism și lucrează activ pentru îmbunătățirea acestuia.

 

IS50001 certificare

ISO50001

Producătorul de scutece Bambo Nature, ABENA Produktion A / S, este certificat ISO50001. Certificarea este o dovadă a sistemului nostru de gestionare a energiei prin care lucrăm activ pentru a reduce consumul global de energie. Pe lângă lucrul la proiecte de optimizare energetică continuă, monitorizăm, de asemenea, consumul și eficiența energetică și stabilim tinte anuale pentru performanța energetică.

 

Sedex Member siglă

SMETA

Deţinem certificarea SMETA şi urmăm reglementările Declaraţiei Universale ale Drepturilor Omului şi cele ale Organizaţiei Internaţionale a Muncii.
SMETA reprezintă un standard de certificare prin audit care încurajează organizaţiile să dezvolte şi să menţină practici rezonabile in locul de desfaşurare a activităţii.


Sursa informaţiei aici