Все категории
Все категории

De ce să alegi cafeaua Tchibo de la noi? Vă spunem noi câteva motive

Compania Trigor AVD este unic importator şi distribuitor al produselor Tchibo pe piaţa din Republica Moldova de mai bine de 15 ani. Acum, şi în toţi aceşti ani, compania noastră a adus mai aproape de consumatorii din ţară aşa produse cum sunt: Tchibo Instant Exclusive, Tchibo Instant Gold sau variantele de cafea prăjită şi măcinată, diverse sortimente de Tchibo boabe.

Piaţa consumului de cafea s-a schimbat mult în ultimi ani, respectiv prin platforma www.comenzi.md am decis să facem livrări la domiciliu sau în oficii la tot sortimentul de cafea Tchibo. Tot mai multe persoane au acasă aparate profesioniste de prepararea cafelei şi tot mai multe oficii pun la dispoziţia angajaţilor posibilitatea să servească o cafea la birou. Iar o cafea Tchibo este mereu o alegere foarte bună.

Potrivit producătorului, promisiunea Tchibo de calitate începe prin selectarea celor mai bune boabe, iar acest lucru este obligatoriu pentru toate persoanele implicate în procesul de producție: cultivare, achiziţie, transport, depozitare, prăjire, vânzare şi marketing. Pentru a asigura cele mai înalte niveluri de calitate începând cu ţările de origine, ne bazăm pe relaţii puternice şi pe termen lung cu furnizorii. Rămânem loiali filozofiei fondatorului nostru Max Herz, abordăm calea directă producând noi înşine o parte din cafeaua noastră.

Boabele de cafea îşi încep călătoria imediat după ce acestea au fost culese şi procesate. Transportul cu grijă al cafelei noastre din ţările de origine către fabricile de producţie reprezintă o condiţie prealabilă importantă în ceea ce priveşte o aromă bună a cafelei.

Mai bine să prevenim decât să reparăm: înainte de prăjirea boabelor, Tchibo le supune unei verificări rapide. Degustătorii noştri de cafea testează mostre aleatorii conţinând cantităţi mici de cafea prăjită şi fiartă din fiecare transport pe care îl primim. Mostra le evidenţiază experţilor totul despre componenţa, aciditatea şi aroma cafelei. Acest lucru le permite experţilor noştri să evalueze fiecare transport şi să determine reţeta finală pentru produsul final. În afară de procesul de prăjire final, gustul diferitelor origini (recolta de boabe dintr-o anumită provincie) depinde de condiţiile climatice şi geografice din ţările în care sunt cultivate. 

Drept urmare, pentru gama de produse premium, Tchibo prăjeşte individual fiecare produs. Deşi acest lucru constituie un proces de prăjire mai complex, acesta permite boabelor să îşi evidenţieze respectivul caracter într-o manieră ideală. Fie că este vorba de cafea uşoară, aromată sau picantă, cafele selectate în mod special constituie amestecuri deosebite. Reţetele aferente unor astfel de amestecuri sunt revizuite în mod regulat pentru a asigura faptul că respectivii consumatori primesc aroma specifică mărcii la care aceştia se aşteaptă ca urmare a categoriei.

Toate produsele Tchibo sunt supuse unui proces complet de revizuire a calității, supus testării de către laboratoare și parteneri externi independenți.

Sursa poze şi parţial text: www.tchibo.ro