Все категории
Все категории

Avem prețuri bune la ELECTROCASNICE PHILIPS. Vă recomandăm 5 produse la preț mic

Philips este o companie olandeză de tehnologie diversificată, cu sediul în Amsterdam, cu diviziile principale dezvoltate în domeniile de sănătate, stil de viață al consumatorilor și soluții iluminat. A fost fondată în Eindhoven, în 1891, de către Gerard Philips și tatăl său, Frederik. În prezent este una dintre cele mai mari companii de electronice din lume și are în jur de 122.000 de angajați în mai mult de 60 de țări. Compania Trigor AVD importă produse Philips, produse electrocasnice și produse de îngrijire personală.

Vă invităm să vedeți mai jos 5 recomandări de produse Philips, pe care le avem acum în promoții.

1.Mixer Philips seria 3000

Noul nostru mixer 3000 Series simplifică coacerea pentru rezultate rapide şi delicioase de fiecare dată. Prepară aluaturi şi amestecuri pentru prăjituri cu până la 20% mai rapid. 5 viteze + funcţie turbo pentru a face faţă oricărei sarcini din bucătărie.

2.Presă de citrice HR2738/00

Cu această presă de citrice puteți pregăti în casă delicioase sucuri de citrice. Grație designului său compact, presa poate fi depozitată cu ușurință și toate componentele se pot spăla în mașina de spălat vase, ceea ce ajută la economisirea timpului de spălare. Vas pentru suc inclus, de 500 ml.

3.Epilator Philips BRE225/00

Bucură-te de picioare fine săptămâni la rând cu Philips Satinelle. Îndepărtează cu delicateţe chiar şi părul de 0,5 mm, de la rădăcină. Epilarea este uşoară cu mânerul ergonomic şi capul lavabil pentru igienă optimă. 2 setări de viteză pentru a prinde firele mai subţiri sau mai groase.

4.Uscător de păr Philips BHD004/00

Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat. Acest uscător de păr de 1800 W creează un flux de aer optim pentru păr frumos în fiecare zi.

5.Placă de îndreptat părul Philips BHS375/00

Special conceput pentru coafare rapidă şi uşoară, cu plăci lungi cu infuzie de cheratină şi 2 setări de temperatură. Îngrijeşte-ţi părul cu tehnologia ThermoProtect, ce împiedică supraîncălzirea. Plăci ceramice cu cheratină pentru alunecare uşoară şi păr strălucitor.