Все категории
Все категории

Am dat startul colaborării cu distribuitorul produselor marca Pampers! Vedeţi în articol din ce este făcut un scutec Pampers

Ca părinți, vă doriți un scutec 100% sigur, confortabil, care să protejeze bebelușul împotriva umezelii și să îi permită să exploreze lumea. Pampers® creează scutece de 50 de ani cu acest lucru în minte: să se asigure că performanța și confortul merg mână în mână cu siguranța.

Descoperă ce determină calitatea și siguranța unui scutec Pampers®, de la selecția componentelor noastre (cele pe care le folosim și cele pe care nu le folosim), până la cum funcționează scutecele.

O compoziție 100% sigură, comunicată în deplină transparență

Înainte să devină o parte a scutecului Pampers, componentele trec printr-o selecție riguroasă.

Cercetătorii noștri lucrează în colaborare cu pediatri, dermatologi pediatri și toxicologi pentru a valida siguranța componentelor selectate și produsele finale pentru bebeluși. Toate materialele pe care le folosim sunt testate dermatologic și respectă standardele de evaluare ale Comitetului Științific UE pentru Siguranța Consumatorului, SCCS/1564/15.

Știați că?

Pampers comunică lista materialelor pe website-ul său. Este, de asemenea, prezentă pe pachetele de scutece Active Baby, Pants și Premium Care, astfel încât părinții să poată alege în deplină transparență.

Cum funcționează un scutec Pampers® și din ce este făcut?

Fiecare parte dintr-un scutec Pampers® are un rol specific. Dar toate au același scop: să-i ofere bebelușului tău siguranță, confort și performanță.

- Nucleu absorbant: acesta este centrul tehnologiei Pampers®! Absoarbe umezeala și o ține departe de pielea bebelușului tău pentru a o păstra sănătoasă și uscată. Aici puteți afla tot ce conține nucleul nostru absorbant:

Super absorbantul: este un material comun tuturor scutecelor de unică folosință, care poate absorbi cu până la 30 de ori propria greutate! Absoarbe și captează lichidul în numai câteva secunde. Acești super absorbanți sunt siguri în totalitate și inerți chimic, fapt dovedit de cele peste 400 de studii pentru această componentă (realizate pe mai mult de 300.000 de scutece!) și asupra posibilelor contacte, în special cu pielea.
Celuloza: este un material de origine naturală care absoarbe umezeala. Toată celuloza folosită în Pampers® este obținută din surse sustenabile. Este o metodă prin care Pampers® își asumă managementul sustenabil al pădurilor și întrunește solicitările Regulamentului European nr. 995/2010.
Pampers® a dezvoltat o combinație unică de super absorbanți și celuloză pentru scutece de mare performanță, care îi oferă bebelușului tău confort sporit. Găsirea echilibrului perfect între folosirea super absorbanților și a celulozei asigură un scutec mai puțin voluminos, care nu împiedică mișcările bebelușului (și asta permite evitarea neplăcutelor ”acumulări umede”).


- Stratul interior: atrage umezeala în interiorul scutecului pentru a păstra pielea bebelușului fină și uscată. Stratul exterior, care intră în contact cu pielea bebelușului tău, conține fibre de polipropilenă pentru a îl face moale și confortabil pentru bebeluș.

- Stratul exterior: aceasta reprezintă partea din spate a scutecului. Previne transferul umezelii pe patul sau hainele bebelușului. Este compus din polietilenă și un înveliș din polipropilenă, pentru finețe și confort.

- Benzi de fixare: aceste benzi ajustabile sunt moi și păstrează scutecul potrivit perfect pe bebelușul tău. Sunt compuse din polipropilenă și fibre de poliester care adaugă catifelare și flexibilitate pentru și mai mult confort pentru bebelușul tău.

- Benzi elastice: ajută scutecul să se adapteze la forma corpului copilului tău, în jurul picioarelor, pentru confort sporit și evitarea scurgerilor. Pampers® nu folosește cauciuc sau latex, care ar putea fi alergenice. Folosim, în schimb, elastan și polipropilenă.

- Adezivi: sunt folosiți pentru a păstra toate componentele împreună și pentru evitarea scurgerilor. Aceștia nu intră în contact cu pielea bebelușului tău. Pampers® folosește numai adezivi fără solvenți.

Răspunzând la așteptările clienților noștri, am lucrat cu furnizorii noștri pentru a îmbunătăți mirosul unor adezivi. Toate aceste materiale trec printr-un proces riguros de selecție și o evaluare detaliată, iar siguranța utilizării lor a fost demonstrată. Aceștia nu se află în contact cu pielea bebelușului. Niciunul dintre cei 26 de alergeni din lista UE care reglementează utilizarea cosmeticelor nu se află în aceste materiale.Detalii pe link 

Sursa text şi poză www.pampers.ro