Toate categoriile
Toate categoriile

Despre noi

Comenzi.md aparține și este gestionat de grupul de companii ICS Trigor AVD SRL şi Best Distribution SRL. Ambele companii fiind specializate în importul şi distribuţia produselor de larg consum, având parteneriate de lungă durată cu zeci de companii multinaţionale din Europa, dar şi parteneriate cu companiile din Republica Moldova. În portofoliul nostru avem produse ale brandurilor de calitate, recunoscute la nivel global: Unilever, Kimberly Clark, Tchibo, Edgewell Personal Care, Biosphere Corporation, Ferrero, Avent, Henkel/Ceresit, dar şi Chateau Vartely, Vinuri de Comrat, Larga Valley, Denovie.

Peste 300 de angajaţi asigură tot procesul operaţional, ca produsele marilor companii să ajungă în magazinele din ţară sau direct la uşa clienţilor noştri, care comandă prin intermediul platformei comenzi.md. Suntem o mare familie, care încearcă în măsura posibilităţilor, să venim cu suport şi comunicare aproape de fiecare client.

În mod regulat, prin intermediul magazinului online organizăm diverse promoţii, tombole, reduceri de preţuri.

Totodată, echipei noastre, nu-i este străină implicarea socială. Lunar, donăm produse de igienă mamelor în dificultate de la Centrul Maternal al Misiunii Sociale Diaconia, pentru că suntem ferm convinşi, cu paşi mici putem face lucruri mari.

Vă îndemnăm să ne urmăriţi, fie pe pagina de Facebook, fie direct pe site pentru noutăţi.