Achitare și livrare

Comenzile plasate pe comenzi.md sunt livrate în raza municipiului Chişinău, Ialoveni și Bălți

Dragi cumpărători, vă anunțăm că pot fi situații când numărul comenzilor este prea mare și depășește numărul de livrări ce pot fi făcute într-o zi. Din acest motiv pot apărea devieri de la programul de livrări anunțat mai jos. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Programul de livrare

  •  Luni – Vineri între orele 08:30-16:30
  • Sâmbătă, Duminică - zile libere.


Livrarea comenzilor

  • Comenzile plasate Luni-Joi până la ora 17:00 sunt livrate a doua zi, iar comenzile plasate după 17:00 sunt livrate peste o zi.
  • Comenzile plasate Joi după ora 17:00 şi Vineri sunt livrate luni.
  • Comenzile plasate Vineri după ora 17:00, Sâmbătă şi Duminică sunt livrate Marţi.


Metode de plată

Achitarea în numerar (cash)

Puteți achita comanda în numerar (cash) curierului la livrare. După verificarea coletului, vă rugăm să achitați suma comenzii, după care veți primi bonul de plată.

Achitarea cu cardul la livrare

De asemenea, puteți achita comanda cu cardul bancar la livrare, prin intermediul POS-terminalului. După achitare, veți primi bonul de plată și confirmarea plății.

Achitarea prin transfer bancar

De achitare prin transfer bancar pot benificia atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Pentru a achita comanda prin transfer bancar, vă rugăm să ne contactați și să ne expediați datele plătitorului, după care veți obține contul de plată. După ce banii vor ajunge pe contul nostru bancar, comanda va fi livrată, însoțită de factura fiscală.


 Costul livrării

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei, iar pentru comenzile ce nu depăşesc această valoare taxa de livrare este de 30 lei.