Toate categoriile
Toate categoriile

Pe www.comenzi.md găsiţi vinurile de la Mileştii Mici

Am dat startul vânzărilor produselor de la Mileştii Mici. În portofoliul www.comenzi.md se vor regăsi: vinurile cu indicație geografică protejată Codru; vinurile de calitate matur Horeca; vinurile seria VINTAGE; vinuri de masă; vinuri spumante; vinurile de colecţie.

Vinurile cu Indicație Geografică Protejată „Codru” sunt o serie de vinuri tinere albe, roșii și rosé. Certificatele IGP se eliberează după un lung proces de control al producției viticole și al vinificației. Ele dovedesc calitatea vinurilor, produse din struguri recoltați pe plantațiile noastre. Trasabilitatea urmează întregul proces de la plantarea viței-de-vie la îmbutelierea vinului. ÎS CVC „Mileștii Mici” aparține regiunii viticole „Codru”, situată în partea centrală a țării. Datorită strugurilor de înaltă calitate, vinurile IGP posedă arome frumoase și un gust puternic și durabil. Vinurile uscate albe și rosé se recomandă a fi servite la rece (+10°C… + 12°C), vinuri roșii seci – la temperatura camerei (+ 16°C… + 18°C).

IGP Codru

Vinurile de masă

Sunt vinuri tinere albe și roșii, care se păstrează în butoaie de stejar o perioadă de cel puțin trei luni, deosebit de tonifiante și se memorizează pentru totdeauna. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei +16ºC…+18ºC.

Vinurile de masa

Vin Spumant

În cadrul ÎS CVC „Mileștii Mici” vinurile spumante sunt produse după metoda Charmat și conform celor mai sofisticate criterii, plasîndu-se la cel mai înalt nivel pe piețele de desfacere. Conform opiniilor specialiștilor, calitățile vinurilor spumante produse de ÎS CVC „Mileștii Mici” după metoda Charmat sunt într-atît de desăvîrșite, încît se apropie de vinurile spumante clasice.

Vin spumpant 


Vinuri de colecţie

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colecție de vinuri din lume, „Colecția de Aur” Mileștii Mici. În această categorie sunt prezentate vinurile albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Moldova. Vinurile de colecție sunt vinuri care au o maturare dublă: de la 6 luni până la câțiva ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii în „Colecția de Aur” cel puțin trei ani. Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovadă exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original hartă “orașelului vinicol subteran” a fost menționat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

colecţie 


ÎS CVC ,,Mileştii Mici” dispune de o colecţie de vinuri care a marcat faima întreprinderei pe piaţa internă şi pe arena internaţională a vinurilor. În luna august a anului 2005, „Colecţia de Aur” Mileştii Mici a fost recunoscută de Guinness World Records ca fiind cea mai mare colecţie de vinuri din lume şi numără cca 1,5 mln. de butelii. Tot în același an este declarată de Parlamentul RM „Patrimoniul Cultural-Naţional al Republicii Moldova”. Vinurile de colecţie cu marca comercială „Mileştii Mici” sunt vinuri excepţionale, cel mai vechi datînd din 1972. Rafinatele vinuri albe, cum ar fi: „Sauvignon 2013”, viguroasele vinuri roşii „Cabernet-Sauvignon 1987”, „Codru 1987”, sau delicatele vinuri de desert „Auriu 1986”, „Trandafirul Moldovei 1986” sunt apreciate la cel mai înalt nivel de vinificatorii din întreaga lume. Pentru detalii nu ezitaţi să ne contactaţi la 078 002 040 sau www.comenzi.md.