Toate categoriile
Toate categoriile

Dulciuri pentru perioada sărbătorilor pascale. Vedeţi recomandarea noastră

Pentru creştini, Sărbătoarea de Paşte e una dintre cele mai importante din an. Această sărbătoare implică un set de obiceiuri și tradiții care individualizează și creează un specific în calendarul nostru. 

Vă recomandăm să comandaţi o serie de praline, biscuiţi, ciocolate, tocmai potrivite pentru masa de sărbătoare. Livrăm gratuit de la o comandă de doar 200 lei în mun. Chişinău, mun. Bălţi, Orhei, Străşeni, Ialoveni. Achitarea o faceţi pe loc curierului, fie cash, fie cu cardul bancar. 

1. Kinder JOY este singurul produs care combină gustul de lapte cremos, crema de cacao și cele două specialități crocante cu bucuria descoperirii unor jucării noi și surprinzătoare.

2. Kinder Delice este acoperit cu un strat delicios de ciocolată, are două straturi moi de pandispan și o umplutură fină de lapte. Gustarea va fi cel mai așteptat moment al zilei.

3. Kinder Happy Hippo este o specialitate crocantă în formă de hipopotam cu o umplutura de lapte și cacao peste care sunt presărați fulgi delicioși de cacao.

5. Wanted Pops, baton cu caramel, cereale crocante şi glazură de ciocolată cu lapte Eti Wanted Pops Coconut, 28 gr.

6. Wanted Nuts, ciocolată belgiană fină, cu lapte, ce acoperă un baton umplut cu caramel și alune întregi. Un boost delicios de energie!

Accesaţi linkul https://comenzi.md/ro/specialitati-alimentare/dulciuri/ pentru o comandă rapidă.