Toate categoriile
Toate categoriile

Colaborăm cu un producător nou, ABENA, Danemarca. Scutece ECOLOGICE, ambalaje din hârtie reciclabilă, fără substanţe chimice, procese de fabricaţie ecologice

Compania noastră tocmai a semnat un nou parteneriat cu ABENA, un mare producător din Danemarca, orientat pe produse sustenabile.

ABENA, producător danez, o companie de familie care are peste 2.000 de angajați și care operează în peste 90 de piețe din întreaga lume. Cu sediul în Aabenraa, Danemarca și filiale în 13 țări. Au propriile unități de producție în Danemarca, Suedia și Franța şi un sortiment de peste 36 mii de produse. Produse variate: de la produse medicale și de îngrijire a sănătății până la produse pentru restaurante și hoteluri, soluții de curățare și gestionare a deșeurilor.

ABENA se bazează pe angajamentul de a face o schimbare spre bine pentru natură, societate și angajați. Producția este acoperită 100% de energie eoliană (acoperită de certificate de energie electrică regenerabilă). Iar anual peste 85 % din deșeuri sunt reciclate. Sunt certificați ISO50001 și lucrează activ la optimizarea energetică. Bunăoară, scutecele pentru copii Bambo Nature au fost primele din lume, care au obținut eticheta ecologică recunoscută Nordic Swan, în urmă cu mai bine de 25 de ani, iar Bambo Nature introduce acum ambalajele din hârtie FSC® din surse responsabile. Acest lucru sprijină misiunea de a fi inovator, de a gândi diferit și de a lupta pentru soluții de mediu durabile.

Bambo Nature se angajează, pe de o parte, să ofere copilului dumneavoastră un scutec confortabil şi absorbant, pe de altă parte, se angajează să lase lumea într-un loc mai bun. Bazându-se pe tradițiile nordice pentru durabilitate, fabrica ABENA din Danemarca produce scutece implicând procese de fabricație ecologice, asigurându-se că nu conțin substanțe chimice periculoase și parfumuri, pentru a minimiza riscul de alergie și erupție cutanată de scutec. Scutecul este etichetat şi conform mai multor standarde: FSC, Nordic Swan, eticheta ecologică UE și eticheta pentru alergii la astm, inclusiv testat dermatologic.

De peste 40 de ani, Bambo Nature s-a specializat în scutece de înaltă calitate, care au grijă nu numai de sănătatea copiilor, ci și de mediul înconjurător. Noul ambalaj din hârtie reciclabilă este, în combinație cu alte ambalaje pentru scutece, realizat în proporție de 30% din plastic reciclat postconsum, un rezultat al angajamentului Bambo Nature de a inova continuu și de a răspunde cerințelor tot mai mari pentru soluții durabile. Cu noul ambalaj din hârtie reciclabilă la exterior și cu binecunoscutele scutece din interior, Bambo Nature face și mai mulți pași către un mâine mai sustenabil.