Toate categoriile
Toate categoriile

Ce înseamnă sistemul Tchibo Aroma Protect şi care e diferenţa între Tchibo Espresso şi Tchibo Barista?

Pe www.comenzi.md găsiţi un sortiment variat de cafea boabe de 1Kg şi toate produsele beneficiază de sistemul Tchibo Aroma Protect, care păstrează aroma cafelei chiar și după deschiderea ambalajului. Păstrează aroma etanș, simplu de resigilat, porționare ușoară.

VĂ PREZENTĂM CÂTEVA PRODUSE DIN SERIA TCHIBO BOABE

Espresso Milano Style este amestecul perfect, din boabe 100% Tchibo Arabica, rafinat de procesul de prăjire specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul său fructat, cu note de ciocolată neagră, specific unui espresso din nordul Italiei, cu o cremă fină și catifelată.

Espresso Sicilia Style este amestecul perfect de boabe Tchibo Arabica și boabe Robusta de cea mai înaltă calitate, rafinat de procesul de prăjire intens specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul unui espresso din sudul Italiei, cu note puternic amarui, savoare deplină și o cremă fină și catifelată.

Folosind metode artizanale tradiționale, prăjim boabele de cafea în tambur, la fel ca acum 100 de ani. Prăjirea se face lent, pentru a dezvălui caracterul unic și rafinat al boabelor de cafea atent selecționate. Rezultatul este o cafea de cea mai bună calitate pentru ca fiecare moment în care o savurezi să fie cu adevărat special. Tchibo Barista Espresso este o adevărată specialitate de cafea care îndeplinește toate cerințele unui expert barista. Pentru a atinge acest gust autentic, doar cele mai bune boabe de cafea Arabica sunt atent selecționate și apoi prăjite pe o perioadă mai îndelungată pentru a-și dezvălui aroma și caracterul unic. Procesul special de prăjire dă boabelor de cafea mai mult timp pentru a-și dezvolta caracterul puternic și echilibrat.

Tchibo Barista Caffé Crema este o specialitate de cafea desăvârșită din boabe de cafea Arabica atent selecționate de la cea mai bună altitudine de creștere. În timpul prăjirii tradiționale, boabele de cafea dezvoltă o aromă delicată și fructată, cu un corp fin și o cremă delicată.

Tchibo nu se concentrează doar asupra calității procesului de producție. Compania investește constant în îmbunătățirea standardelor sociale și ale mediului. Scopul  este săofere o cafea sustenabilă, a cărei cultivare respectă cerințele economice, ecologice și sociale în egală măsură.

Sursa: www.tchibo.ro