Toate categoriile
Toate categoriile

Am dat startul colaborărilor cu compania Basilur, află povestea lor

Ceaiul Basilur a fost fondat de Dr. Gamini Abeywickrama, o persoană cu zeci de ani de experiență în producerea și exportul de ceai Ceylon de cea mai bună calitate. Dr. Gamini a vrut să ofere lumii întregi cadoul ceaiului de Ceylon. Cu toate acestea, a vrut să facă acest lucru într-un mod special.

A vrut ca ceaiul să devină mai mult decât o simplă băutură. Și-a dorit ca ceaiul să devină o experiență. Prin urmare, a colaborat cu Andrey Mareev, un director de creație de top, ale cărui puteri magice creative au dăruit lumii unele dintre cele mai bune combinaţii şi amestecuri de ceaiuri și materiale suport pe care le-a văzut industria ceaiului. Prin acest parteneriat a luat naștere Basilur Tea!

La Basilur ne mândrim cu ceaiul Ceylon de cea mai înaltă calitate și cu produsele unice pe care le oferim, care au fost dezvoltate cu atenție pe parcursul unor decenii de excelență și inovație. Prin tehnologia de ultimă oră, creativitate și cercetare și dezvoltare constantă, produsele Basilur personifică elementele de lux ale celor mai bune ceaiuri din lume.

Credem că experiența de a bea ceai ar trebui să fie o sărbătoare de zi cu zi și o aventură fericită, care aduce familia și prietenii împreună. Oferim o gamă largă de ceaiuri pentru fiecare ocazie, pentru fiecare anotimp al anului și pentru fiecare sărbătoare personală. Cunoscătorii de ceai din întreaga lume consideră ceaiurile Basilur ca pe o experiență de din altă lume, deoarece fiecare ceai are propria sa unicitate, caracteristici, note de gust și aromă.