Toate categoriile
Toate categoriile

5 produse pe care să le comanzi direct acasă. Câteva oferte din luna IULIE

Platforma online www.comenzi.md face parte din grupul de companii Trigor AVD şi Best Distribution, unii dintre marii importatori şi distribuitori de produse de larg consum, cu o experienţă de 20 de ani pe piaţa din Republica Moldova. Astfel, putem asigura livrarea rapidă la domiciliu sau în oficiu la sute de produse destinate îngrijirii casei, îngrijirii copiilor, produse de igienă personală. Totodată, având o colaborare directă cu producătorii oferim des şi nenumărate promoţii avantajoase. În acest articol vă sugerăm 5 produse de comandat la preţ imbatabil, cu livrare în municipiile Chişinău, Bălţi şi oraşul Ialoveni. Achitarea o puteţi face direct curierului, fie cash, fie cu cardul. Persoanele juridice sunt încurajate să achite cu cardul sau prin transfer bancar.

1. Alege o Fetească Regală de la Chateau Vartely. În luna iulie preţul unei sticle de vin e de doar 57 lei. Pentru o comandă de minim 200 lei, livrăm gratuit la adresa indicată. 

Feteasca Regală este un vin proaspăt, de un galben-pai cristalin și limpede. Produs în întregime din struguri de Feteasca Regală, vinul posedă un gust puțin mineral, vioi și de o aciditate plăcută, înnobilat cu arome fine de flori de câmp, îmbinate cu nuanțe de caise. Acest vin însoțește, cu desăvârșire, bucate din fructe de mare, pește sau brânzeturi. Strugurii au fost culeși cu grijă de pe podgoriile din Centrul Moldovei, zona Codru.

2. Alege un Muscat, la doar 57 lei, promoţia lunii iulie. 

Vin Muscat Château Vartely Inspiro, demisec rose, 0.75 L
Un vin rosé încântător și proaspăt, vinificat din struguri de Muscat Roșu. Arome florale dulci, note intense de trandafir, și un gust ce abundă în fructe roșii, sunt puse în evidență de conținutul de rest de zahăr natural, rămas nefermentat, și aciditatea echilibrată.

3. Alege o plasă pentru un grătar la doar 244 lei. 

Plasa pentru grătar va deveni un asistent de neînlocuit la prepararea diferitelor feluri de mâncare pe foc deschis sau cărbune. Fabricat din oțel de înaltă rezistență cu strat anticoroziv extern. Este complet sigur pentru oameni - atunci când este încălzit, metalul nu emite substanțe toxice.
Beneficii:
Furculița cadou - pentru îndepărtarea ușoară a bucatelor preparate;
Mâner lung din lemn pentru un nivel ridicat de confort;
Suprafață mare de lucru.

Mai multe produse de sezon le găsiţi pe link https://comenzi.md/ro/barbeque/

4. Alege un pachet de Cafea boabe Tchibo Caffe Crema Intense, 1 kg la doar 129 lei. 

Caffè Crema Intense este un amestec special și elegant creat de experții Tchibo pentru aparatele de cafea complet automate. Specialiștii Tchibo selectează cu grijă boabele de cafea Arabica predominant din cele mai bune altitudini ale Americii Latine. Şi toate acestea pentru a crea o specialitate modernă și rafinată printr-un proces de prăjire delicat, care dezvăluie caracterul intens al cafelei cu note subtile de ciocolată. Datorită cremei sale catifelate, cafeaua vă oferă momente de plăcere deosebite.

Pentru cei care beau cafeaua solubilă, vă recomandăm un alt produs, la un preţ redus, Cafea solubilă Tchibo Exclusive, 200 gr. la doar 99 lei. 

5. Alege o cafetieră Philips din oferta noastră. Bunăoară, Cafetieră Philips HD7461/20, e la doar 799 lei, acum în luna iulie. Detalii şi caracteristici le puteţi găsi pe link https://comenzi.md/ro/6155815/


Reamintim că livrarea este gratuită de la o comandă mai mare de 200 lei. Livrăm prin curierii noştri în municipiul Chişinău, Bălţi şi oraşul Ialoveni. Puteţi achita cash sau cu cardul direct la recepţia produsului.