Toate categoriile
Toate categoriile

2 pachete de Huggies la 265 lei, Huggies Classic la preţ avantajos în luna februarie!

Scutecele Huggies Classic păstrează uscată pielea delicată a bebelușului și o protejează de iritațiile provocate de umezeală până la 12 ore;

- 360° absorbție în jurul piciorușelor și protecție împotriva scurgerilor;

- Materiale care permit pielii să respire;

- Banda pentru talie este moale și foarte elastică pentru o potrivire perfectă.

Huggies este produs la fabrica din Cehia, de către compania Kimberly Clark. Iar Trigor AVD, companie de care aparţine şi platforma www.comenzi.md este distribuitor oficial Kimberly Clark pentru piaţa din Republica Moldova.

Pentru luna februarie avem promoţii avantajose la produsele Huggies Classic. Doar 265 lei costă 2 pachete de scutece cumpărate împreună, adică 265 lei setul.

Kimberly-Clark Corporation este o corporație multinațională americană de îngrijire personală care produce în mare parte produse de consum pe bază de hârtie. Compania produce produse din hârtie sanitară și instrumente chirurgicale și medicale. Produsele marca Kimberly-Clark includ șervețele faciale Kleenex, produse de igienă feminină Kotex, hârtie igienică Cottonelle, Scott și Andrex, șervețele utilitare Wypall, șervețelele de curățare științifice KimWipes și scutecele și șervețelele de unică folosință Huggies.

Fondată în Neenah, Wisconsin, în 1872 și cu sediul în secțiunea Las Colinas din Irving, Texas, din 1985, compania și-a operat propriile fabrici de hârtie în întreaga lume timp de decenii. Cu venituri anuale recente depășind 18 miliarde de dolari pe an, Kimberly-Clark este listată în mod regulat printre Fortune 500. În martie 2020, compania avea aproximativ 40.000 de angajați.