Toate categoriile
Toate categoriile

Piper Heidsieck Rosé Sauvage, 12%, 0.75L

Piper Heidsieck Rosé Sauvage, 12%, 0.75L

Cod: T0-00019440
În stoc
1266.15 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Descriere

Piper Heidsieck Rosé Sauvage, 12%, 0.75L

Acest produs este destinat persoanelor cu vârsta peste 18+         

Piper-Heidsieck este una dintre cele mai prestigioase case de șampanie din lume, cu sediul în Reims, Franța. Fondată în 1785 de Florens-Louis Heidsieck, casa a devenit rapid cunoscută pentru calitatea excepțională a șampaniei sale, fiind apreciată de regalitate și personalități marcante ale vremii. Piper-Heidsieck este renumită pentru stilul său vibrant, caracterizat printr-o finețe remarcabilă și o complexitate aromatică, rezultatul unei selecții riguroase a strugurilor și unui proces meticulos de vinificație. Cu o tradiție impresionantă în producția de șampanie, Piper-Heidsieck continuă să fie un simbol al eleganței și rafinamentului, oferind o gamă variată de cuvée-uri care să satisfacă și cele mai exigente palate. Angajamentul său constant față de inovație, alături de respectul pentru tradiție, a consolidat reputația internațională a casei Piper-Heidsieck ca unul dintre cei mai venerați producători de șampanie din lume.

Piper Heidsieck Rosé Sauvage are o culoare elegantă rose-somon, cu bule minuscule care se ridică la suprafaţă.

Olfactiv: O şampanie rose generoasă, în care notele de fructe exotice şi culoarea sunt în perfectă armonie. Are arome bogate şi fructate, cu note de zmeură, căpşuni şi cireşe. Descoperim de asemenea arome de portocală roşie, licorice, cireşe negre şi gem de mure.

Gustativ: La gust, şampania este corpolentă, cu arome de fructe suculente şi o notă de dulceaţă. Cu o aciditate echilibrată îmbinată armonios cu perlajul lung şi fin, ne oferă un finiş revigorant şi un caracter fermecător.
O asociere minunată, atât pentru mâncărurile picante cât şi pentru deserturile cu fructe de pădure. Poate însoţi frigărui de vită marinată sau o friptură din muşchi file. 

Recomandări gourmet: tatin de ceapă roşie, cartofi cu unt si sos de viţel, file de somon cu lămâie şi coriandru sau dovlecei la grătar cu vinete coapte şi sos de roşii cu ierburi de Provence.

Tip produs: Şampanie
Tip: Brut
Ţara de origine: Franţa
Regiune: Champagne
Soi: Pinot Noir 50%, Pinot Meunier 25%, Chardonnay 25%
Alcool: 12%
Cantitate: 0.75 l
Culoare: Rose
Temperatura de servire: 8-10°C

Caracteristici
Specificații principale
Model
Rosé Sauvage
Producator
PIPER HEIDSIECK
Marime
0,75L
Produse similare
new
Piper Heidsieck Rosé Sauvage, 12%, 0.75L, Gift Box
new
Piper Heidsieck Brut, Alb, 12%, 0.75L, Gift Box
new
Piper Heidsieck Brut, Alb, 12%, 0.75L
new
Piper Heidsieck Sleeve Brut, Alb, 12%, 0.75L