Toate categoriile
Toate categoriile

Scutece pentru copii Confy Premium ECO No.3, MIDI (4-9 kg), 36 buc.

Descriere

Scutece pentru copii Confy Premium ECO No.3,  MIDI (4-9 kg), 36 buc.

Tehnologiile de ultima oră folosite, axate atât pe confort la purtare cât şi pe performanţa absorbţiei, conferă scutecelor Confy calitatea Premium. Deasemenea le fac mai economice prin faptul că pot fi folosite mai puţine scutece pe zi.

Strat interior absorbant dublu (Double Core Technology), aplicat pe toată lungimea scutecului, cu absorbţie şi distribuţie uniformă a lichidului pe toată suprafaţa interioară (Equality Technology®) - nu se formează bulgări care îngreunează neuniform scutecul, ceea ce ajută şi susţine perfect creşterea anatomică normală a bebeluşilor.

Tehnologia unică de egalizare folosită la scutecele Confy ajută la utilizarea completă a structurii Core, absorbând mai mult lichid, ceea ce înseamnă mai puţine scutece pe zi.

Datorită sistemului de prindere, mamele pot deschide şi verifică cu uşurinţă scutecul de multe ori, dacă este necesar, cu aceeaşi performanţă de reprindere de fiecare dată.

Benzi laterale puternice şi elastice - forţa de retragere a benzilor elastice este mai puternică şi este folosit un material special care păstrează deformarea la un nivel minim posibil. Acest lucru ajută la menţinerea scutecului în formă maximă, previne desprinderea scutecului şi prin urmare, oferă copiilor o libertate mai mare de mişcare.

Skin Heal Technology - material interior foarte moale impregnat cu o soluţie unică pe bază de zinc care protejează pielea de eventuale iritaţii.

Îţi recomandăm să cumperi şi produse Novatex, brandul BABY-NOVA, un mare producător din Germania de produse pentru copii: biberoane, tetine, suzete, căniţe, linguriţe, jucării etc.



Caracteristici
Specificații principale
Producator
Lidersan
Marca
Confy
Tip
Scutec
Pentru
Unisex
Număr
3
Interval greutate
4-9 kg
Produse similare
Scutec-chiloțel pentru fetiță Bambo Dreamy Night  8-15 ani, 35-50 kg, 10 buc
new
-34%
Scutece pentru copii Confy Premium Jumbo Nr.6 EXTRALARGE (15+ kg), 42 buc.
Scutece Bambo Nature 1  (2-4 kg), 22 buc
new
Scutece pentru copii Confy Premium ECO Nr.6 Extralarge, (16+ kg),  24 buc.
Scutec-chiloțel pentru băiețel Bambo Dreamy Night  8-15 ani, 35-50 kg, 10 buc
new
Scutece pentru copii Confy Premium ECO No.4 MAXI (7-14 kg), 32 buc.
Scutece Bella Baby Happy Nano, 30 buc.
new
Scutece pentru copii Confy Premium ECO, Nr.5  BABY Junior (11-25 kg),  26 buc.
new
-35%
Scutece pentru copii Confy Premium Jumbo, Nr.1 (2-5 kg)  80 buc.