Toate categoriile
Toate categoriile

ABENA Loțiune de spălat, fără coloranți și parfum, 500 ml

ABENA Loțiune de spălat, fără coloranți și parfum, 500 ml

Cod: 00-00019314
În stoc
90 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descriere

ABENA Loțiune de spălat, fără coloranți și parfum, 500 ml

Loțiunea de spălat ABENA este blândă și cu proprietăți eficiente de curățare pentru igiena personală. O alternativă bună la spălarea tradițională cu apă și săpun. Utilizarea acestui produs evită reziduurile de săpun pe piele, care pot fi un iritant puternic. De asemenea, evitați ca lenjeria de pat să se ude. Lotiunea de spalat este solutia ideala pentru pacientii imobilizati la pat, imobili si/sau incontinenti. Îndepărtează eficient sărurile transpirației și mirosurile neplăcute ale corpului și lasă un strat protector pe piele. În plus, ajută la reducerea inflamației, deoarece conține alantoină. În combinație cu o cârpă moale sau cu o mănușă de spălat, este un mod foarte blând de a fi spălat cu puțină frecare pe piele.

Poate fi folosit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aplicați și distribuiți cu atenție după îndepărtarea urinei și/sau fecalelor vizibile. Ștergeți excesul de loțiune cu o mănușă de spălat moale sau un produs alternativ similar. Pentru îngrijirea zilnică. Dozare in functie de necesitate. Acest produs trebuie utilizat numai extern pe corp. Evita contactul cu ochii.

Instrucțiuni de utilizare/aplicare: Aplicați pe piele și ștergeți cu un prosop de hârtie sau un prosop.

Instructiuni de pastrare: A se pastra fara inghet in ambalajul original. Evitați temperaturile ridicate și lumina directă a soarelui.

Instrucțiuni de siguranță și avertismente: Poate irita membranele mucoase ale ochiului după contactul direct. Clătiți bine cu apă curată, solicitați asistență medicală dacă problema persistă.

Pentru mai multă informaţie despre acest produs accesaţi link-ul

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Abena
Model
Abena
Produse similare
Lapte de corp Dove, 250 ml
ABENA Loțiune de spălat, fără coloranți, cu parfum, 500 ml
ABENA Cremă de corp, fără coloranți și parfum, 200 ml
ABENA Cremă de corp, fără coloranți și parfum, 250 ml
Cremă de corp Dove Rich Nourishment, 150 ml