Toate categoriile
Toate categoriile

”Baby-Nova” Suzetă rotundă cu inel, 0 luni+, Silicon, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20009)

”Baby-Nova” Suzetă rotundă cu inel, 0 luni+, Silicon, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20009)

Cod: 00-00018314
În stoc
68 lei
51 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

”Baby-Nova” Suzetă rotundă cu inel, 0 luni+, Silicon, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20009)

Când plasaţi comanda, vă rugăm să indicaţi în comentarii culoarea produsului dorită! În lipsa unui comentariu, culoarea va fi trimisă la întâmplare!

Baby-Nova Suzeta marime universala pentru sugari si copii mici de 0-24 luni

Datorită cutiei poţi steriliza suzeta bebeluşului în cuptorul cu microunde şi o poţi depozita igienic în timpul deplasărilor. Paşi simpli pentru sterilizare sigură în 3 minute. Aşază suzetele bine clătite în carcasă, adaugă 25 ml/9 fl.oz. de apă şi pune-o în cuptorul cu microunde la 750-1000 W timp de 3 minute. Las-o să se răcească 5 minute, varsă apa şi asta e tot.

•Tetina: rotunda, din silicon

•Fara Bisfenol A (conform reglementarilor UE)

•Fabricat in Germania

•Contine cutie de sterilizare

Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale testate cu grijă şi nu conţin Bisfenol-A, conform reglementărilor europene.
Înainte de prima utilizare dezinfectaţi suzeta prin fierbere în apă timp de 5 minute. Suzetele nu se curăţă în maşina de spălat vase, deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele. Nu păstraţi suzeta în lumina directă a soarelui sau lângă o altă sursă de căldură şi nu o lasaţi în substanţe dezinfectante (soluţii pentru sterilizare) mai mult timp decât este indicat, deoarece acest lucru poate deteriora tetina!


Niciodată nu introduceţi suzeta în substanţe dulci sau medicamente, deoarece exista riscul apariţiei cariilor dentare şi/sau s-ar putea deteriora şi materialul.


Pentru siguranţa şi sănătatea copilului dumneavoastră ATENTIE! Verificaţi suzeta înainte de fiecare utilizare, tragând de ea în toate direcţiile. Înlocuiţi imediat suzeta dacă se deteriorează sau lipsesc fragmente din ea în urma utilizării neadecvate. Folosiţi numai lanţuri pentru suzetă testate şi conform normei EN 12586. Nu ataşaţi de suzetă niciun fel de panglici sau şnururi deoarece copilul dvs. se poate strangula. Dacă se deformează, e lipicioasă sau dacă prezintă fisuri sau urme de muşcătură exista pericol de sufocare.

Din motive de igienă şi sigurantă, schimbaţi suzeta după 1-2 luni de utilizare. În cazul în care suzeta ar intra total în gura copilului dumneavoastră, NU INTRAŢI ÎN PANICǍ. Ea nu poate fi înghiţită şi este concepută astfel încât să nu pună copilul în pericol. Îndepartaţi-o din gura copilului cu grijă şi cât mai uşor posibil.

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Novatex GmbH
Brand
Baby - Nova
Model
Silicon
Marime
0 luni - 24 luni
Produse similare
-25%
”Baby-Nova” Suzetă ortodontică,cu inel, 0 luni+, Silicon, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20004)
-25%
”Baby-Nova” Suzetă ortodontică,cu inel, 6 luni+, Silicon, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20005)
-25%
”Baby-Nova” Suzetă rotundă cu inel, 0 luni+, Latex, fără BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20008)
-25%
”Baby-Nova” Suzeta ortodontica,cu inel, 18 luni+, Silicon, fara BPA, 2 buc. cu cutie pentru sterilizare (20006)