Toate categoriile
Toate categoriile

Tablete pentru maşina de spălat vase Vortex All in 1, 150 buc.

Tablete pentru maşina de spălat vase Vortex All in 1, 150 buc.

Cod: 00-00015791
492 lei

în Chișinău gratis
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Tablete pentru maşina de spălat vase Vortex All in 1, 150 buc.

Tabletele pentru mașini de spălat vase Vortex Ultra All in 1 este un produs Eco-friendly. Îndepărtează eficient murdăria complexă, cum ar fi depunerile de carbon, alimentele uscate, depunerile de ceai și cafea, neutralizează mirosurile.

Formula tabletei este conține enzime, fără fosfat și parfumuri puternice. Sunt sigure pentru natură, inofensive pentru fosele septice.

Tableta este sigură și inofensivă în contact cu pielea, datorită ambalajului exterior solubil în apă.

Tabletele pentru mașina de spălat vase sunt concepute pentru spălarea de înaltă calitate a vaselor și tacâmurilor în toate tipurile de mașini de spălat vase.

Datorită formulei sale, acest produs îndepărtează murdăria complexă și petele uscate, dizolvă grăsimile și amidonul, curăță vasele și tacâmurile eficient și cu atenție, le conferă strălucire, nu lasă urme, protejează mașina de calcar și coroziune.

Eficacitatea formulei Ultra all in 1 este testată și confirmată de laboratorul Nitsbytkhim. Rezultatele testelor au arătat că eficacitatea tabletelor Vortex pentru mașina de spălat vase este la același nivel cu liderii pieței.

Mod de utilizare: fără a îndepărta pelicula transparentă de protecție, introduceți tableta în compartimentul pentru detergent uscat al mașinii de spălat vase și închideți compartimentul. Porniți mașina de spălat vase și programați-o așa cum este descris în instrucțiunile sale de utilizare.

Pentru cicluri scurte de spălare, puneți o tabletă lângă filtru.

Întotdeauna închideți ambalajul după utilizare.

Produse similare
ABENA Detergent pentru mașina de spălat vase, fără clor, coloranți și parfum, 5 L
ABENA Tablete pentru mașina de spălat vase, Mini, fără clor, coloranți și parfum, 120 buc.
ABENA Detergent pentru vase, fără culoare și miros, 5 L
ABENA Tablete pentru mașina de spălat vase, all-in-one, 120 buc