Toate categoriile
Toate categoriile

Comprese mameloane iritate și crăpate Multi-Mam, 12 buc.

Sale

Comprese mameloane iritate și crăpate Multi-Mam, 12 buc.

Cod: 00-00016910
276.19 lei
266.99 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Comprese mameloane iritate și crăpate Multi-Mam, 12 buc.

  • Impregnate cu gel bio-activ, are efect antibacterian, antiinflamator, antipuriginos, analgezic
  • Stimulează procesul natural de regenerare a mamelonului iritat și crăpat
  • Proprietăți imunostimulatoare
  • Nu este necesară îndepărtarea gelului înainte de alăptare

Când mameloanele devin dureroase datorita alăptării sau pielea începe să crape este extrem de important să prevenim infectarea și să asigurăm un proces rapid de vindecare.

Este la fel de important să alinăm durerea și inflamațiile suferite de mamă și să îmbunătățim confortul acesteia. Multi-Mam Comprese sunt perfecte pentru acest scop.

Compresele sunt impregnate cu gel bio-activ, care este un produs complet natural creat din plante.

Gelul bio-activ stimulează procesul natural de regenerare a țesutului, reduce inflamația și are un efect direct de calmare.

Sunt ușor antiseptice și previn infectarea.

Sunt plastifiate pe o parte pentru a preveni pătarea sutienului și creează condițiile ideale de vindecare a țesutului.

Ingrediente active:

Glicerină (origine vegetală), gumă Xanthan, Galactoarabinan Polyglucoronic,Acid Crosspolymer-complex 2QR: polizaharide bio-activ patentate.

Nu conțin conservanți.

Aplicare:

Deschideți plicul și așezați compresa pe mamelon cu partea impregnată. Păstrați compresa pentru cel puțin 10 minute. Repetați tratamentul de minim doua ori pe zi, până când problemele se vor ameliora. Multi-Mam Compresses nu ar trebui să fie utilizate mai mult de 30 de zile într-o perioada de tratament.

Instrucțiuni de utilizare:

Nu exista restricții pentru frecvența de aplicare. Se aplică minim de 2 ori pe zi.

Ambalaj: 12 comprese, ambalate în pliculețe (1 compresa/pliculeț). Fiecare pliculeț conține 1,6 ml gel bio-activ.

BIOCLIN Multi-Mam

Grija pentru copilul tău începe cu grija pentru tine

Îngrijire completă a mamelor care alăptează

Oferă o îngrijire naturală completă și tratament pentru mameloane

Produsele sunt sigure, conțin exclusiv extracte naturale din plante, fară conservanți, arome, nu lasă nici un fel de gust sau miros pe piele și sunt inofensive chiar daca sunt înghițite de copil, de aceea nu trebuiesc îndepărtate înainte de alăptare. În acest mod se asigura și o protecție directa în timpul alăptării.


Se recomanda utilizarea după alăptare deoarece poate îngreună suptul datorita alunecării guriței bebelușului pe mamelon.


Compresele Multi-Mam sunt special create pentru îngrijirea intensivă a mameloanelor femeilor care alăptează. Produsul este bazat pe complexul patentat 2QR care blochează în mod sigur și natural bacteriile dăunătoare. Au efect imediat de calmare a mameloanelor dureroase, îmbunătățește starea pielii, reduc inflamațiile și previn infecțiile. Fiecare compresă este impreganată cu un gel bioactiv. Gelul se bazează pe ingrediente naturale din plante, care sunt complet inofensive și pot fi înghițite în condiții de siguranță. Nu este necesară îndepărtarea gelului înainte de alăptare. Gustul acestuia este plăcut pentru bebeluși. Compresele Multi-Mam formează un tampon moale și confortabil pe mamelon și crează un mediu optim în procesul natural de vindecare. Stratul subțire de plastic care le acoperă previne pătarea sutienului. Compresele Multi-Mam sunt ideale pentru tratarea problemelor datorate alăptării.

Alergii

Alergii la ingredientele Multi-Mam Comprese sunt foarte rare. Vă rugăm să faceți un test prin aplicarea unei mici cantități de gel pe partea interioară a brațului. Dacă pielea se înroșește și apare mâncărime, vă rugăm nu folosiți Multi-Mam Comprese.

Produse similare
-27%
Tampoane încălzite pentru îngrijirea sânilor Avent SCF258/02
Tampoane pentru sân Bella Mamma, 30 buc.
-13%
Dispozitiv pentru mameloanele plate sau ombilicate Niplette Avent SCF152/01