Toate categoriile
Toate categoriile

Gel gingival multifunțional Chicco (4+ luni), 30ml

Gel gingival multifunțional Chicco (4+ luni), 30ml

Cod: 00-00014555
133 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Gel gingival Chicco multifuncțional 30ml, 4 luni+

Acest gel este delicat și ideal pentru utilizarea atât înaintea, cât și după apariția dinților de lapte. Conține mușețel care ajută la calmarea durerii și xilitol, recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene.

Acesta ajută la efectuarea igienei mucoasei bucale. Aplicați-l pe gingii imediat după ce l-ați scos din frigider, pentru a-i mări eficacitatea. Închideți bine tubul după utilizare. Evitați contactul cu ochii.

Gelul gingival de la Chicco este ideal pentru utilizare în perioada erupțiilor dentare, atât înainte, cât și după apariția dinților de lapte. Calmează disconfortul creat de apariția primilor dințișori.

Reprezintă tratamentul perfect al gingiilor deoarece:

- Igienizează cavitatea orală – conține o formulă specială care acționează la nivelul mucoasei bucale. Conține, de asemenea, xilitol, un ingredient care recunoscut pentru acțiunea antibacteriala.

- Calmează: în afară de efectul de răcorire generat de formula specială, mușețelul, recunoscut pentru proprietățile sale de calmare a durerilor, oferă alinare copiilor pe toată perioada apariției dințișorilor.

- Instrucțiuni de utilizare: aplicați o cantitate mică de gel pe o periuță de silicon, de la 4 până la 6 ori/zi, și masați cu blândețe gingiile inflamate ale copilului. Pentru o senzație mai puternică de răcorire, introduceți gelul în frigider, înainte de utilizare, timp de 30 minute.

Produse similare
-25%
”Baby-Nova” Set Perie si Pieptene  (33114)
-25%
”Baby-Nova” Aspirator nazal pentru bebeluși, 1 buc (33305)
-25%
Baby-Nova, Set de îngrijire pentru bebeluşi, + 0 luni  (33149)
-25%
”Baby-Nova” Set perie și pieptene cu peri naturali (roz sau gri), 1 buc. (33225)
-25%
”Baby-Nova” Foarfecă pentru copii, cu capac de siguranță, cu margini rotunjite, inox  1 buc. (33338)
Ulei pentru copii Viantic Baby, 200ml