Toate categoriile
Toate categoriile

Cremă protectoare sub scutec Bebble, 60ml

Cremă protectoare sub scutec Bebble, 60ml

Cod: 00-00014553
În stoc
88 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Descriere

Cremă protectoare sub scutec Bebble, 60ml

O cremă calmantă și protectoare, pe bază de oxid de Zinc și extract de Sumac

Oxidul de zinc este bine cunoscut și utilizat pe scară largă datorită calităților sale antimicrobiene. Păstrează pielea uscată şi protejează împotriva factorilor externi. Extractul de scumpie este renumită pentru proprietăţile sale antibacteriene. Extractul de scumpie reprezintă un antioxidant natural puternic, protejând pielea de acțiunea bacteriană.

Formula eficientă a cremei calmează mâncărimea, roşeaţa şi disconfortul cauzat de inflamaţie.

Crema ”salvatoare” a fost special concepută pentru vindecarea rapidă și eficientă a pielii cu probleme. Acţionează magic în zonele cu probleme, în cazul în care pielea bebeluşului este predispusă la roşeaţă şi inflamaţie, de exemplu în zona scutecului, a coatelor, axilei, genunchilor, în spatele urechii sau pe gât. Formula eficientă a cremei calmează mâncărimea, roşeaţa şi disconfortul cauzat de inflamaţie.

Utilizare: Se aplică un strat subțire pe pielea curată, uscată.

TESTATĂ DERMATOLOGIC.

Compozitie: Aqua, Petrolatum, Zinc Oxide, ParaffinumLiquidum, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Glycerin, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, Cotinus Coggygria Extract, Sumac extract
Mod de administrare: Se aplică un strat subţire pe pielea curată şi uscată. Utilizată în mod regulat, Cremă protectoare va vindeca pielea iritată şi va restabili starea sa naturală.

Produse similare
Cremă protectoare sub scutec Hipp SOS BabySanft, 20ml
Ulei hidratant pentru copii Hipp BabySanft, 200ml
-13%
Ulei pentru copii Viantic Baby cu pompă, 1L
Gel gingival Bebble, 20ml