Toate categoriile
Toate categoriile

Herbapol Ginger Syrup 420ml

Herbapol Ginger Syrup 420ml

Cod: 00-00013825
39 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Sirop Herbapol Ginger, 420 ml

Supliment alimentar sub formă de sirop cu gust de ghimbir, pasteurizat.

Secretul gustului delicios al siropurilor Herbapol stă în rețeta bazată pe mulți ani de experiență și ingrediente atent selectate. Vitamine: C, B6, D și zinc ajută la buna funcționare a sistemului imunitar. Doza zilnică recomandată: consumul a 40 ml. de produs. A nu se utiliza la persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu este potrivit pentru diabetici. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate fi utilizat ca înlocuitor (substituent) pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și variată, precum și un stil de viață sănătos stau la baza bunei funcționări a corpului.

A se păstra într-un recipient închis la temperatura camerei. A nu se expune la lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. După deschidere, depozitați într-o sticlă bine închisă la frigider pentru cel mult 30 de zile. Sedimentul prezent indică prezența ingredientelor naturale și nu este un defect al produsului.

Compoziție: sirop de glucoză-fructoză, apă, extract de ghimbir, extract de rădăcină de lovage, regulator de aciditate: acid citric; colorant: caramel amoniac-sulfit (dioxid de sulf și sulfiți); suc concentrat de aronia, vitamina C, vitamina D, vitamina B6, zinc, arome. Nu conține conservanți. 420 ml. Termen de valabilitate – 24 luni.

Valoare nutritivă în 100 ml: Valoare energetică - 1343 kJ (316 kcal), Carbohidrați: 79 g (inclusiv zaharuri: 78 g), Sare: 0,03 g. Valoare nutritivă în 40 ml: Valoare energetică - 537 kJ (126 kcal), Carbohidrați: 32 g (inclusiv zaharuri: 31 g), Sare: <0,01 g. Conține cantități neglijabile de grăsimi (inclusiv acizi grași saturați) și proteine. Produsul conține 10,5 suplimente zilnice recomandate. O porție zilnică de produs (40 ml) conține:

Vitamina C: 24 mg (30% VRN*), Vitamina D: 2,5 µg (50% VRN*), Vitamina B6: 0,84 mg (60% VRN*), Zinc: 6 mg (60% VRN*). * VRN - valoarea de referință a nutrienților

Consumați 20 ml (2 linguri) de sirop diluat cu 200 ml. de apă. Consumați de două ori pe zi.

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Herbapol-Lublin
Tip produs
Sirop