Toate categoriile
Toate categoriile

Ceai Big Active 4x Super Slim. 20 plicuri

Ceai Big Active 4x Super Slim. 20 plicuri

Cod: 00-00013880
35 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Ceai Big Active 4x Super Slim. 20 plicuri

4 x Super Slim - Slăbire și curățare. Supliment alimentar. Ceai din plante și fructe, aromă de grapefruit + iarbă de

Suplimentul de slăbire și curățare 4x Super Slim este o compoziție din mai multe ingrediente, incl. yerba mate, fucus, floare de hibiscus.

Yerba mate are următoarele calități: ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase, facilitează arderea grăsimilor, sprijină îndepărtarea produselor metabolice inutile.

Fucus are următoarele calități: ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase, susține funcțiile naturale ale sistemului digestiv prin creșterea cantității de fibre din conținutul digestiv, fucusul este o sursă naturală de iod.

Floare de hibiscus are următoarele calități: susține excreția apei din corp, contribuie la buna funcționare a sistemului urinar; ajută la reducerea simptomelor oboselii fizice și mentale.

Datorită ingredientelor pe care le conține, produsul susține: arderea grasimii, metabolismul, reducerea excesului de apă, detoxifiere. În plus, iodul contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.

Compoziție: floare de hibiscus (58%), frunză de yerba mate (20%), arome, măr, fucus (2,5%), ceai verde (2%), iarbă de lămâie (2%), frunză de mur, extract de Garcinia cambogia (1%), coajă de grapefruit (0,5%), suc de acai uscat (0,5%). Modul de preparare: Se toarnă un pahar (200 ml) de apă fierbinte (98 ° C) peste 1 pachețel de ceai. Se acoperă recipientul timp de 5-7 minute, după care extragem pachețelul din recipient.

Recomandări pentru consum: 1 pachețel de ceai de 3 ori pe zi. Efectul benefic rezultat din acțiunea declarată apare atunci când infuzia este consumată din 3 pachețele de ceai pe zi.

Infuzia din 3 pachețele de 2 gr. (doza zilnică recomandată) conține:

Yerba mate - 1,2 g, floare de hibiscus 3,48 g, Fucus - 150 mg (inclusiv iod - 93,3 µg (62,2% VRN *)).

* VRN - valoarea de referință a nutrienților. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și variată, precum și un stil de viață sănătos stau la baza bunei funcționări a corpului.

A nu se utiliza la persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu este destinat femeilor însărcinate și care alăptează. Persoanele care iau medicamente trebuie să consulte un medic înainte de a consuma produsul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Termen de valabilitate – 24 luni. Numărul lotului și data expirării: vezi pe ambalaj. Condiții de păstrare: a se păstra în încăperi uscate, departe de substanțele puternic mirositoare, la temperatura camerei. A nu se expune la lumină.

Producător: Herbapol-Lublin S.A., Polonia, 20-471, or. Lublin, str. Diamentowa25

Importator: Best Distribution SRL, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Otovasca 17 tel. 060454422

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Herbapol-Lublin
Formă produs
Ceai în plic
Tip ceai
De slăbit
Produse similare
Ceai de plante Doctor Farm De Seară, 50g
Ceai Lovare Splashes of Champagne, 24 pliculețe
Ceai negru Big Active with Peach & Apricot, 80 gr
Ceai Lovare English Tea, 24 pliculețe
Ceai negru Big Active Pure Ceylon, 100 gr.
Ceai Lovare Wild Berry, 24 pliculețe
Ceai verde  Kingsleaf  IMPERIAL GREEN, 25*1,5g
Ceai negru  Kingsleaf  ROYAL ASSAM, 25*2g
Ceai de plante Doctor Farm Finețea Naturii, 50g
Ceai de plante Doctor Farm Renal-Plus, 50g