Toate categoriile
Toate categoriile

Ceai verde Big Active Think & Focus with Ginkgo, 20 plicuri

Ceai verde Big Active Think & Focus with Ginkgo, 20 plicuri

Cod: 00-00013890
33 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Ceai verde Big Active Think & Focus with Ginkgo, 20 plicuri

Ceaiul THINK & FOCUS este recomandat în special persoanelor care, în perioada de activitate mentală crescută, experimentează o scădere a capacității de concentrare și o scădere a performanței mentale. Ginkgo biloba conținut în ceai are un efect pozitiv asupra circulației corecte. De asemenea, susține funcțiile cognitive, memoria și concentrarea, contribuind astfel la menținerea eficienței mentale. Nucile de colă ajută la stimularea organismului, la întărirea vitalității și contribuie la reducerea senzației de oboseală mentală.

 

Compoziție: ceai verde (78,1%), nuci de cola (15%), frunze de ginkgo biloba (6%), aroma.

Modul de preparare: Se toarnă un pahar (200 ml) de apă fierbinte (90°C) peste 1 pachețel de ceai. Se infuzează timp de 2-3 minute, după care extragem pachețelul din recipient.

Recomandări pentru consum: 1 pachețel de ceai de 3 ori pe zi. Efectul benefic rezultat din acțiunea declarată apare atunci când infuzia este consumată din 3 pachețele de ceai pe zi.

Infuzia din 3 pachețele de 1,5 gr. (doza zilnică recomandată) conține:

675 mg nuci de cola; 270 mg frunze de ginkgo biloba. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și variată, precum și un stil de viață sănătos stau la baza bunei funcționări a corpului.

A nu se utiliza de persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Dacă luați medicamente anticoagulante sau antiplachetare, vă recomandăm să consultați un medic înainte de a consuma produsul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Termen de valabilitate – 24 luni. Numărul lotului și data expirării: vezi pe ambalaj. Condiții de păstrare: a se păstra în încăperi uscate, departe de substanțele puternic mirositoare, la temperatura camerei. A nu se expune la lumină. Valoarea energetică: pentru 100 ml. băutură preparată 1kJ/0kcal, pentru 3 pachețele de 1,5 gr. (doza zilnică recomandată) - 6kJ/2kcal.

Producător: Herbapol-Lublin S.A., Polonia, 20-471, or. Lublin, str. Diamentowa25

Importator: Best Distribution SRL, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Otovasca 17 tel. 060454422

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Herbapol-Lublin
Formă produs
Ceai în plic
Tip ceai
Verde
Produse similare
Ceai negru  Kingsleaf  EARL GREY, 25*2g
Ceai negru  Kingsleaf  ENGLISH BREAKFAST, 25*2g
Ceai negru Big Active Pure Ceylon, 100 gr.
Ceai negru Big Active with Peach & Apricot, 80 gr
Ceai de plante Doctor Farm Finețea Naturii, 50g
Ceai "DE DIMINEAŢĂ" 50g
Ceai verde  Kingsleaf  IMPERIAL GREEN, 25*1,5g
Ceai negru  Kingsleaf  ROYAL ASSAM, 25*2g
Ceai de fructe Tea Garden Raspberry with Quince, 20 plicuri
Ceai de plante Doctor Farm De Seară, 50g