Toate categoriile
Toate categoriile

Big-Active Monastic herbs for Blood Sugar 20*2g

Big-Active Monastic herbs for Blood Sugar 20*2g

Cod: 00-00013876
32 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Ceai Monastic Herbs for Blood Sugar, 20 plicuri

Ceai din plante pentru îngrijirea nivelului de zahăr

Frunza de dud alb (Morus alba L.) - susține metabolismul adecvat al carbohidraților din organism, datorită căruia are un efect pozitiv asupra menținerii nivelului adecvat de zahăr din sânge. Substanțele conținute în frunzele de dud alb ajută la inhibarea activității enzimelor responsabile de descompunerea carbohidraților complecși consumați în alimente, ceea ce duce la o întârziere a absorbției glucozei și la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge.

Coaja de scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum L.) - contribuie la metabolismul adecvat al glucozei sub influența insulinei și are astfel un efect pozitiv asupra menținerii nivelului adecvat de zahăr din sânge.

Rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) - stimulează funcția ficatului, contribuind la secreția corespunzătoare a bilei. Susține secreția de suc gastric, susținând astfel o digestie adecvată. De asemenea, ajută la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge.

Compoziție: frunza de dud alb (47%), ceai verde, radacina de cicoare, scoarta de scortisoara (7,5%), radacina de

păpădie (5%), lemongrass. Conține cantități neglijabile de grăsimi (inclusiv acizi grași saturați) și sare. Modul de preparare: este indicat pe ambalaj.

Recomandări pentru consum: 1 pachețel de ceai de 3 ori pe zi. Efectul benefic rezultat din acțiunea declarată apare atunci când infuzia este consumată din 3 pachețele de ceai pe zi.

Infuzia din 3 pachețele de 2 gr. (doza zilnică recomandată) conține:

Frunze de dud alb - 2,8 g, scoarță de scorțișoară - 0,45 g, rădăcină de păpădie - 0,3 g. Valoarea nutritivă la 100 ml de băutură preparată: Valoarea energetică: 1kJ /0kcal; Proteine: <0,5 g; Carbohidrați: <0,5 g (inclusiv zahăruri: <0,5 g). Valoarea nutritivă pentru infuzia din 3 pachețele de 2 gr. (doza zilnică recomandată): Valoarea energetică: 3kJ/1kcal; Proteine: <0,5g; Carbohidrați: <0,5 g (inclusiv zahăruri: <0,5 g).

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și variată, precum și un stil de viață sănătos stau la baza bunei funcționări a corpului.

A nu se utiliza de persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Termen de valabilitate – 24 luni. Numărul lotului și data expirării: vezi pe ambalaj. Condiții de păstrare: a se păstra în încăperi uscate, departe de substanțele puternic mirositoare, la temperatura camerei. A nu se expune la lumină.

Producător: Herbapol-Lublin S.A., Polonia, 20-471, or. Lublin, str. Diamentowa25

Importator: Best Distribution SRL, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Otovasca 17 tel. 060454422

Caracteristici
Specificații principale
Producator
Herbapol-Lublin
Formă produs
Ceai în plic
Tip ceai
Ceai de plante, Medicinal
Produse similare
Ceai negru Big Active Pure Ceylon, 100 gr.
Ceai "FRUNZE DE MENTĂ" 40g
Ceai negru Big Active with Peach & Apricot, 80 gr
Ceai de plante Doctor Farm pătlagină, 40g
Ceai de plante Doctor Farm Finețea Naturii, 50g
Ceai verde  Kingsleaf  IMPERIAL GREEN, 25*1,5g
Ceai negru  Kingsleaf  ROYAL ASSAM, 25*2g
Ceai de fructe Tea Garden Raspberry with Quince, 20 plicuri
Ceai de plante Doctor Farm De Seară, 50g
Ceai negru  Kingsleaf  EARL GREY, 25*2g