Toate categoriile
Toate categoriile

Masă pliantă Piknichok, 76x55 cm

Masă pliantă Piknichok, 76x55 cm

Cod: 00-00010097
În stoc
1153 lei
699 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Masă pliantă Piknichok, 76x55 cm

O masă-valiză de picnic este o soluție excelentă pentru confort în vacanță: este convenabil să tăiați legumele, să înșiriți carnea pe frigărui sau să jucați jocuri de societate pe ea. Fabricat din metal și plastic de înaltă calitate. Husa de masă rezistentă la apă este ușor de șters și chiar de spălat.

O astfel de masă poate fi folosită ca loc pentru depozitarea vehiculelor - frigărui, grătare sau chiar un grătar pliabil.

Instalarea mesei: deschideți cârligele de fixare lângă mânerele mesei, deschideți masa, trageți picioarele, îndreptați picioarele în formă de U, fixați masa cu cârlige de fixare lângă linia de pliere a mesei.

După utilizare: deschideți cârligele de blocare lângă linia de pliere a blatului mesei, pliați picioarele - pentru a face acest lucru, apăsați alternativ partea inferioară a palmei pe mijlocul elementelor de fixare a picioarelor, puneți accesoriile de picnic înăuntru, închideți masa ca un valiza, fixați-o cu cârlige de blocare lângă mânere. Cârligele de fixare de încredere nu permit mesei să se deschidă în mod arbitrar atunci când este folosită ca valiză sau să se închidă atunci când este folosită ca masă.

Produse similare
-39%
Piknichok  Chibrituri "Всепогодные охотничьи", 85 mm, 20 buc.  /84
-18%
Piknichok  Brichete pentru aprindere, 32 cub.  /24
-40%
Piknichok  Tăvi din folie de aluminiu „Вкусный Гриль”, 2 buc
Folie de aluminiu pentru picnic, 29cm x 10m
Piknichok  Chibrituri "Длительного горения", 10 buc.  /84
-41%
Masă pliantă, 76 x 55 cm + Plasă pentru grătar 34 x 21 cm
-58%
Față de masă de unică folosință Piknichok, 5 buc.