Toate categoriile
Toate categoriile

SCF802/01 Philips Avent Cană cu tetină moale, rezistentă la mușcături, 300 ml, băiat

-28%

SCF802/01 Philips Avent Cană cu tetină moale, rezistentă la mușcături, 300 ml, băiat

Cod: 00-00012369
179.99 lei
130 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Nu este nimic mai bun decât o aventură. Doar întreabă-i pe cei mici. Iar când sunt în mişcare, această cană anti-curgere te ajută să te asiguri că beau fără să se murdărească. Supapa unică face ca lichidul să curgă doar când copilul bea, astfel încât să nu îţi mai faci griji pentru micile scurgeri sau răsturnarea cănii.

Când este vorba despre a bea confortabil şi uşor, cei mici au nevoie de o tetină de formare care este delicată cu gingiile, dar care poate însă să reziste la acţiunea dinţilor în creştere. Cana cu tetină de formare My Grippy le oferă pe ambele, datorită tetinei sale rezistente la muşcături, dar în acelaşi timp delicată.

Copilul va bea cu încredere şi singur în cel mai scurt timp, datorită acestei căni uşor de apucat. Forma sa curbată şi textura anti-alunecare facilitează prinderea cănii în mânuţele copiilor.

Cana cu tetină de formare Philips Avent My Grippy este compusă din doar câteva componente, ceea ce o face uşor de asamblat. Este dotată cu un capac igienic, care păstrează tetina curată, iar toate componentele pot fi spălate în maşina de spălat vase, pentru confortul tău.

Ca toate cănile noastre anti-curgere pentru copii mici, această cană cu tetină nu conţine BPA/are 0 % BPA.

Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

A învăţa să bea independent este o etapă importantă în dezvoltarea copilului. Încercăm să facem tranziţia de la alăptare sau hrănirea cu biberonul la băutul dintr-o cană anti-curgere cât mai uşoară şi mai confortabilă posibil. Am făcut echipă cu cadre medicale pentru a ne asigura că fiecare biberon şi cană pe care o dezvoltăm stimulează şi susţine dezvoltarea abilităţilor motorii şi de băut. Deci, fie că cel mic foloseşte o tetină de biberon, o tetină de formare moale sau dură, un pai sau bea fără tetină, poţi avea siguranţa că au fost create cu gândul la dezvoltarea copilului. Toate soluţiile Philips Avent de băut sunt de cea mai bună calitate şi, desigur, nu conţin BPA/au 0 % BPA.


SPECIFICAŢII TEHNICE

Include

  • Cană: 1
  • Culori: Roşu/Albastru
  • Capac igienic, cu aplicare rapidă: 1  buc.


Etape de dezvoltare

  • Peste 9 luni


Ţara de origine

  • Indonezia


Dimensiunea cănii

  • 10 oz/300 ml


Caracteristici

  • Fără BPA
  • Lavabil în maşina de spălat vase


Caracteristici
Tip produs
Tip produs
Cănuțe
Vârsta
Vârsta
6-12 luni, 1-3 ani
Produse similare
Tetină Avent Natural SCF044/27, 6 luni+, 2 buc
Tetină Avent Natural SCF043/27, 3 luni+, 2 buc.
Tetină Avent Natural SCF042/27, 1 lună+, 2 buc.
Cană cu tetină de formare Avent SCF551/03, 200 ml.
Tetină Avent Natural SCF041/27, 0 luni+, 2 buc.
Tetină Avent Natural SCF045/27, 3 luni+, 2 buc
Tetină Avent Natural SCF046/27, 6 luni+, 2 buc.