Toate categoriile
Toate categoriile

Ferrero Rocher, 24 praline

Ferrero Rocher, 24 praline

Cod: 00-00000260
Nu este în stoc
198 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Garanție 0
Descriere

Ferrero Rocher, 24 praline

Specialități crocante de napolitană, acoperite cu alune și ciocolată cu lapte, cu umplutură fină (40,5%) și alună întreagă în interior.

Care sunt plăcerile de aur ale vieții?

Bucuria de a fi cu familia, o iubire specială, prietenia adevărată, clipele împreună, sentimentul de apropiere. Astfel de momente merită să fie sărbătorite într-un mod deosebit, pentru că o plăcere de aur devine cu atât mai unică dacă este savurată cu un Ferrero Rocher. O experiență unică a gustului cu straturi contrastante: o alună crocantă la interior, o umplutură cremoasa de alune, o crustă crocantă de napolitană acoperită cu ciocolată și bucățele prăjite ușor. Datorită distinsului ambalaj auriu, Ferrero Rocher este cu atât mai unic și special. Fă-ți timp să-l savurezi și să împărtășeșți cu cei dragi mai mult din plăcerile de aur ale vieții.

Ferrero Rocher ne aduce mai aproape de cei dragi și de oamenii care contează pentru noi.

INGREDIENTE

Ciocolată cu LAPTE 30% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, LAPTE praf degresat, UNT deshidratat, emulgator: lecitină (SOIA); vanilină), ALUNE (28,5%), zahăr, ulei de palmier*, făină de GRÂU, ZER praf, cacao degresată pudră, emulgator: lecitină (SOIA); agent de afânare (bicarbonat de sodiu), sare, vanilină. Substanță uscată de cacao min.25% în ciocolată cu lapte.

Caracteristici
Specificații principale
Model
Ferrero Rocher
Produse similare
Ferrero Rocher, 30 praline
Mon Cheri T30, Ferrero, Praline de ciocolata,  315 g
Ferrero Prestige, 21 specialităţi
Ferrero Collection, 15 praline