Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

BG2036/32 Philips Masina de tuns

BG2036/32  Philips  Masina de tuns
Cod produs: 00-00007450
Disponibilitate: Out Of Stock
1 572 Lei 1 122 Lei
Cantitate: Adauga in cos
Adauga in Wish List Comandă dintr-un singur click

BG2036/32 Bodygroom Series 3000 aparat de îngrijire corporală rezistent la utilizarea sub duş

Aparatul din seria 3000 este conceput să acţioneze prin firele de păr, fără a renunţa la confortul pielii. Chiar dacă îl foloseşti pe piept sau în zonele greu accesibile, cum este spatele, te poţi bărbieri cu sistemul de confort pentru piele sau tuned cu pieptenele cu lungimea de 3,5 sau 7 mm

Beneficii:

  • Proiectat pentru siguranţă şi confort pentru subsuori, piept şi abdomen, spate şi umeri, zona inghinală şi picioare. Sistemul de confort pentru piele preia şi tunde fire de păr de diferite lungimi, fără a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascuţite. Aparatele de tuns bidirecţionale taie fire de păr mai lungi, care sunt eliminate de folie pentru un bărbierit mai precis.
  • Sistemul pentru confortul pielii dispune de o folie hipoalergenică şi de vârfuri rotunjite, pentru a-ţi proteja pielea în timpul raderii.
  • 3 piepteni incluşi pentru fire de păr corporal de diferite lungimi. Ataşează pieptenii pe sistemul de bărbierit, pentru a tunde firele de păr la lungimi fixe de 3 mm, 5 mm sau 7 mm. Poți utiliza sistemul de bărbierit fără piepteni, pentru un bărbierit mai precis. Pentru firele de păr mai groase, se recomandă o pre-tundere cu piepteni ficşi.
  • Elimină părul de pe spate într-un mod convenabil. Acest accesoriu a fost proiectat special pentru îngrijirea convenabilă a spatelui.
  • 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră
  • Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia
  • Mânerul de cauciuc este conceput să asigure o manevrare optimă, chiar şi atunci când este umed, pentru un control mai bun în timpul utilizării în duş sau în afara acestuia.
  • 2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifiereaRating: