Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Curățenia de toamnă este mult mai ușoară cu CIF și DOMESTOS

10/10/2018 Noutăţi,

Îți doresti să faci curățenie rapid și fără cheltuieli mari, iar pentru asta ai nevoie de produse eficiente, pe care să le cumperi la un preț avantajos.

 

De aceea, Cif și Domestos îți vin în ajutor și îți oferă și câteva sfaturi practice pentru curățenia încăperilor din casă în care se adună cei mai mulți microbi și în care vrei să fie cel mai curat:

 

în BUCĂTĂRIE:

- Spală cu apă și șterge cu Domestos 24 H diluat cuțitele folosite pentru prepararea cărnii și foarfeca specială pentru tranșat carne;

- Bureții și lavetele adună foarte mulți microbi, așa că este foarte important să le dezinfectezi cu Domestos 24 H diluat.

- Toarnă Domestos 24 H concentrat în sifonul chiuvetei pentru a distruge bacteriile și a îndepărta murdăria, mirosurile neplăcute și grăsimile.

- Deschizătoarele de conserve, mașina de tocat și ustensilele de bucătărie trebuie curățate și dezinfectate după fiecare utilizare cu Domestos 24 H diluat; la final, clătește-le cu apă și lasă-le la uscat.

- Îndepărtează cu Cif Kitchen petele de grăsime, mâncarea și praful din cuptorul cu microunde.

- Oricâtă grijă ai avea, gresia se murdărește imediat: Domestos 24 H te ajută la eliminarea petelor de grasime, ulei sau resturi de mâncare.

 

În BAIE: 

- Microbii ajung de pe mâini pe fiecare obiect pe care îl atingi. De aceea, spală clanțele, robinetele, chiuveta, cada și faianța cu un burete înmuiat în Domestos 24 H.

- Golește zilnic coșul de gunoi din baie și spală-l cu Domestos 24 H. Valabil și pentru găleată și mop după curațenia generală.

- Ține peria pentru spălat toaleta în Domestos 24 H, toarnă Domestos 24 H concentrat în sifonul din baie pentru a desfunda scurgerea și îndepărtează resturile de săpun din savonieră cu Cif.

 

În CAMERA COPIILOR:

- Curăță cu Domestos 24 H jucăriile din material plastic, olița copiilor, microbii de pe podea, căruciorul, bicicletele, tricicletele sau rolele.

- Copiii desenează pe pereți, pictează și scriu cam pe unde le place lor; nu te îngrijiora - dacă suprafața pe care au desenat este lavabilă, poți să o cureți foarte ușor cu Cif.

 

În SUFRAGERIE și DORMITOR:

- Curăță cu Cif urmele de degete rămase pe orice suprafață de sticlă, precum și murdăria care s-a adunat pe galeriile și pe șinele pentru perdele sau pe jaluzele.

- Pentru că intrăm mereu în contact cu ele, mânerele ușilor și dulapurilor trebuie ferite de microbi, ușile albe lipsite de petele inestetice și praful ținut departe de suporturile lămpilor.

 

SPAȚIILE DIN JURUL CASEI:

- Dezinfectează regulat cu Domestos 24 H pubela de gunoi - inclusiv exteriorul - precum și spațiul din jurul ei.

- Cu Domestos 24 H poți scăpa de furnici. Toarnă Domestos pe o bucată de vată și astupă locul pe unde pătrund furnicile. Dacă nu ai depistat locul pe unde vin din exteriorul casei, spală toata podeaua cu Domestos diluat.