Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

6 moduri prin care Baby Dove are grijă de pielea bebelușului

09/10/2018 Prezentare produse,

Să ajungi părinte poate fi unul dintre cele mai fericite momente din viața ta dar poate fi și unul dintre cele mai solicitante. Alegerea produselor pentru bebeluș poate fi stresantă. Dar încearcă să nu te îngrijorezi - toți părinții se simt la fel. 

 

Deci ascultă-ți instinctele, urmând sfaturi simple și folosind produse în care știi că poți avea încredere. Pediatrul dermatolog dr. Zilda oferă acest sfat: „Cum pielea bebelușului este mai subțire și mai sensibilă, cel mai bine este să o speli și să o îngrijești cu produse specifice. Săpunul trebuie să fie delicat și cremele să fie hipoalergenice.”

Din fericire, Baby Dove a creat o gamă de produse delicate pentru bebeluși, care au fost testate de părinți, precum și de pediatri și dermatologi. Sperăm că acestea te vor ajuta să te simți mai  încrezător în alegerile tale pentru îngrijirea pielii bebelușului tău. 

 

1. Produse cu efect calmant

Pielea bebelușului tău este în dezvoltare și își pierde hidratarea mai repede decât pielea ta, astfel fiind mai vulnerabilă la deshidratare, ceea ce poate conduce la pielea uscată a bebelușului. Loțiunea noastră delicată pentru bebeluși Rich Moisture calmează și catifelează pielea.

 

2. Mai mult decât hidratare

Produsele de spălare obișnuite pot fi agresive cu pielea delicată a bebelușului, deci încearcă o alternativă cum este loțiunea de spălare pentru păr și corp Rich Moisture. Spuma bogată și cremoasă oferă mai mult decât hidratare și ajută la refacerea nutrienților esențiali care se pierd adesea în timpul băiței, păstrând pielea bebelușului catifelată.

 

3. Formulă fără lacrimi

Probabil ești un pic îngrijorată de produsele care intră în ochii bebelușului. Dacă utilizezi produse testate de oftalmologi care au formule fără lacrimi, cum este șamponul nostru pentru bebeluși Rich Moisture micuțul tău va fi bine.

 

4. Hipoalergenic

Din păcate, iritația de scutec apare destul de des la bebeluși, de aceea am dezvoltat crema de protecție împotriva iritației de scutec Rich Moisture care va calma și va proteja pielea lor delicată. Aceasta oferă confort instantaneu, este testată dermatologic și sub control pediatric.

 

5. Fără alcool

Cauți șervețele umede pentru bebeluși care nu vor irita pielea delicată a micuțului tău? Șervețelele noastre umede pentru bebeluși Rich Moisture nu conțin alcool, sunt delicate precum apa și ajută la menținerea catifelării pielii.

 

6. Îngrijirea personalizată a pielii

Dacă bebelușul tău are o piele sensibilă, trebuie să fii și mai prevăzătoare cu privire la produsele pe care le folosești. Loțiunea de spălare pentru păr și corp Sensitive Moisture, de exemplu, este concepută special pentru pielea sensibilă, eliminând stresul în  timpul băiței.

Etichete: Dove comenzi.md