Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

EDUSCHO Dupla în promoţie pe www.comenzi.md

16/09/2020

O afacere de familie fondată în 1949 de Max Herz, Tchibo a fost de mai bine de 60 de ani un standard de calitate şi prospeţime a cafelei. Lansată iniţial ca firmă de comenzi de cafea prin poştă, afacerea a evoluat într-o companie internaţională şi acum acţionează în mai multe sectoare, nu numai în cel tradiţional de vânzare a cafelei. De-a lungul anilor, Tchibo şi-a extins în mod sistematic gama şi căile de distribuţie, asigurând diversitate şi calitate în lumea întreagă prin mărci puternice.

Pe www.comenzi.md puteţi găsi noile produse Eduscho Dupla. Fiindcă poți conta întotdeauna pe calitatea recunoscută a cafelei Eduscho, care se bazează pe tradiția austriacă a prăjirii cafelei. Savoarea unică și aroma autentică fac din cafeaua Eduscho cea mai bună alegere pentru momentele plăcute petrecute împreună cu prietenii și familia.

Pentru cei care preferă o cafea tare, cu gust intens, Eduscho Dupla este cea mai bună alegere. Pachete disponibile: cafea prăjită și măcinată 250g, 500g, sau 1000g. Acum în promoţie, vezi oferta noastră aici