Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Trucuri de la OMO: Cum spălăm prosoapele

21/02/2019 Prezentare produse,

Prosoapele sunt cel mai des folosite obiecte din casă, așa că merită o îngrijire specială din partea noastră. Mai ales dacă le folosesc și copiii.

 

O piele sănătoasă e vitală, așa că data viitoare când tu și copilul tău ieșiți din duș asigurați-vă că aveți la îndemână un prosop moale și curat care vă va răsfăța pielea.

 

Cât de des trebuie să spălăm prosoapele?

Oricând te ștergi cu un prosop, îndepartezi cu el și celule moarte de pe piele, chiar dacă abia te-ai spălat. Nu e un gând prea drăguț și, ce-i mai rău, ele se adună în fibrele prosopului tău și hrănesc germenii în umezeala aceea. De aceea e recomandat să speli prosoapele o dată pe săptămână sau după 5 folosiri. După ce îl folosești, agață prosopul undeva întins, ca să se usuce.

 

Cum e recomandat să spălăm prosoapele?

Prosoapele se spală la o temperatură de 60 de grade cu detergent OMO Ultimate Active Clean. Folosește și balsam de rufe pentru a-l face moale și delicat, dar nu uita să citești eticheta înainte de spălare.

Scoate prosoapele din mașina de spălat imediat ce s-a terminat ciclul de spălare, pentru a evita formarea mucegaiului. Dacă nu ai un uscător de rufe, întinde prosoapele afară, în aer liber. Ambele metode te ajută să-ți usuci igienic prosoapele, dar uscătorul îndepărtează mai mulți germeni decât spălarea în sine. Așa că dacă poți, alternează cele două metode de uscare: lasă prosoapele 20 de minute la uscător și apoi scoate-le la soare.

 

Cum spălăm prosoapele albe?

Prosoapele albe se spală ca orice alt prosop, dar pentru a nu se decolora sau amesteca cu alte culori, spală-le separat de alte rufe colorate. Poți să folosești și alte produse de curățare, cum ar fi clorul, dar după ce ai urmat instrucțiunile de pe etichetă.

 

Pot să spăl prosoapele cu haine?

Chiar și cele mai moi și delicate prosoape sunt făcute din fibre rezistente, așa că e important să nu le tratezi în același fel ca hainele. Prosoapele pot să afecteze fibrele hainelor mai delicate, așa că e recomandat să le speli separat, cu lucruri mai grele, cum sunt blugii sau pantalonii.

Etichete: Omo detergent