Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

6 IDEI de cadouri pentru EL

30/01/2019 Prezentare produse,

Știm că abia ai reușit să îți revii după sărbători, însă „Ziua Îndrăgostiților” se apropie cu pași repezi. 

 

Există un bărbat special în viața ta, căruia dorești ca, în perioada următoare să-i faci un cadou? În cazul în care nu știi ce să cumperi, iată câteva idei de cadouri pentru tine: 

 

1. Set cadou Axe BLACK / Axe DARK TEMPTATION

Brandul Axe se concentrează asupra bărbaților și a încrederii în sine a acestora. Datorită calității și parfumurilor atrăgătoare, au devenit parte din îngrijirea zilnică a bărbaților din întreaga lume. Brandul Axe este celebru și datorită spoturilor sale publicitare ingenioase, care se imprimă în subconștientul clienților. În completarea îngrijirii necesare, produsele Axe oferă un parfum plăcut, care îl va face pe bărbatul din viața ta să se simtă proaspăt și atrăgător, pe tot parcursul zilei.

 

2. Philips Shaver series 9000 Aparat de bărbierit electric umed și uscat

Aparatul de bărbierit seria 9000 este cel mai avansat aparat de bărbierit realizat până în prezent de cei de la Philips. Tehnologia unică de detectare a conturului acoperă excepțional fiecare contur al feței, iar sistemul V-Track ghidează firele de păr în cea mai bună poziție pentru tundere, oferind rezultate de mare precizie. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed - cu gel sau spumă - chiar şi în duş.

 

3. Set cadou DOVE pentru bărbați 

Oferă-i partenerului tău îngrijirea superioară a pielii cu setul cadou Dove Men+Care. 

 

4. Philips Periuță de dinți Sonicare HealthyWhite

 

Toți apreciază un zâmbet strălucitor și alb. S-a demonstrat că Sonicare HealthyWhite de la Philips îndepărtează petele de zi cu zi în numai două săptămâni, utilizând în mod regulat modul de curățare și albire. 

 

5. Set cadou REXONA MEN ACTIVE PROTECTION / REXONA MEN COBALT

Un bărbat activ are nevoie de protecție antiperspirantă eficientă! 

 

6. Set cadou Wilkinson Sword Quattro Titanium Core Motion

Tehnologia Core Motion permite mișcarea capului într-un interval de 24°, de aceea aparatul se adaptează perfect la forma suprafeţei rase. 4 lame acoperite cu un strat din diamant-titan asigură un bărbierit prefect și un produs rezistent. A 5-a lamă de conturpermite stilizarea cu precizie a perciunilor, a barbei și a mustaţeiBanda de lubrifiere asigura hidratare și confort. 

Etichete: Dove Rexona Axe Wilkinson