Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Descoperă gustul ciocolatei premium, descoperă LINDT

22/01/2019 Prezentare produse,

Lindt & Sprüngli este liderul incontestabil pe piața ciocolatei premium, oferind o mare varietate de produse în peste 100 de ţări din lume. 

 

Gama de produse LINDT EXCELLENCE a fost creată de unul din maeştrii chocolatier de la Lindt în 1989. Inspirat de călătoriile  în lume şi dragostea sa pentru mâncare delicioasă, maestrul a început să experimenteze cu diferite amestecuri de boabe de cacao de cea mai bună calitate din Ecuador, Madagascar, Ghana și insulele Caraibe, procente de cacao şi efectul combinării diferitelor gusturi. După o perioadă îndelungată de căutări a apărut ciocolata Cacao Dark 70%. Gustul a fost atât de rafinat, persistent și de o textură rafinată încât l-au numit LINDT EXCELLENCE: singura denumire potrivită pentru o tabletă de ciocolată care conţine ingrediente de calitate premium.

 

LINDT LINDOR - cea mai cremoasă şi delicioasă ciocolată din întreaga lume. Aceasta este ciocolata dincolo de comparație. Selectarea, procesarea și amestecarea boabelor de cacao premium fac parte din primul pas esențial în crearea ciocolatei fine, iar maeştrii Chocolatiers Lindt au perfecționat-o de-a lungul multor decenii.

 

Gama LINDT GRANDES a fost creată folosind alunele întregi, caramelizate şi acoperite cu ciocolată fină. 

 

Pastilele LINDT mini, denumite și Napolitains, sunt făcute cu grijă de către Lindt Master Swiss Chocolatiers, conform rețetei tradiționale secrete. 

LINDT PRALINES DU CONFISEUR - bomboane de ciocolată elvețiană în asortiment. Pralines du Confiseur au o aromă plăcută de ciocolată și vanilie. Te cuceresc prin textura cremoasă şi fină a ciocolatei, prin intensitatea şi diversitatea gustului. Fiecare pralină este o combinație ispititoare de ciocolată elvețiană premium și topping-uri atent selectate.