Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Protejează sănătatea ta și a celor dragi cu SAVO Antimucegai

16/01/2019 Prezentare produse,

Protejează sănătatea ta și a celor dragi cu SAVO Antimucegai

Puțină lume știe că, acele pete negre de pe rosturile faianței, de la colțurile pereților sau de pe lângă ferestre este mucegai. Dar, și mai puțină lume știe că, mucegaiul este foarte periculos pentru sănătate. Dacă mucegaiul și-a făcut deja apariția la tine acasă, nu îți face griji! Există o soluție: Savo Antimucegai

Ideale pentru protecția sporită împotriva mucegaiurilor și bacteriilor, produsele Savo Antimucegai îți oferă siguranța de care ai nevoie pentru tine și cei dragi. Savo Antimucegai dezinfectează și albesc suprafețele pe care sunt folosite și au efect imediat, cu rezultate vizibile după doar 15 minute.

Iată 5 motive să alegi Savo Antimucegai

1. Elimină eficient mucegaiul de pe suprafețele din interiorul și exteriorul casei;

2. Are efect imediat, cu rezultate vizibile după 15 minute;

3. Efect de dezinfectare și albire;

4. Rapid și eficient, chiar și în locurile greu accesibile;

5. Savo se aplică nediluat pe locurile afectate, direct cu pulverizatorul, de la o distanță de 10-15 cm. După 15 minute, locul tratat se spală cu apă sau se lasă să se usuce.

Atenție!

Nu îndepărta mucegaiul înainte de aplicarea produsului, deoarece sporii de mucegai ar putea să se răspândească și în alte locuri! În caz de contaminare puternică, repetă acțiunea. Produsul trebuie utilizat numai în zone bine ventilate pentru a evita iritarea ochilor/căilor respiratorii.