Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Sărbători de poveste cu Ferrero

28/12/2018 Prezentare produse,

Sezonul acesta, Ferrero îți recomandă strălucirea pentru masa festivă de Sărbători. Bucuria de a fi cu familia merită să fie sărbătorite într-un mod deosebit, pentru că o plăcere de aur devine cu atât mai unică dacă este savurată cu un Ferrero Rocher

 

Frumusețea auriului, grija și atenția infinită pentru calitate și alunele de pădure; nu este nicio surpriză că Ferrero Rocher este iubit, dăruit și apreciat peste tot în lume. Ferrero Rocher ne aduce mai aproape de cei dragi și de oamenii care contează pentru noi.

O experiență senzorială unică bazată pe gust

 

Ferrero Rocher oferă o experiență unică a gustului cu straturi contrastante: o alună crocantă la interior, o umplutură cremoasă de alune, o crustă crocantă de napolitană acoperită cu ciocolată și bucățele de alune prăjite ușor. Datorită distinsului ambalaj auriu, Ferrero Rocher este cu atât mai unic și special. Fă-ți timp să-l savurezi și să împărtășești cu cei dragi mai mult din plăcerile vieții.

 

Vezi Ferrero Collection pe comenzi.md

 

Ferrero Rocher a devenit un simbol pentru produse din ciocolată de lux la un preț convenabil datorită identității sale vizuale puternice: inimitabilul ambalaj auriu, cupa de hârtie distinctivă și cutia transparentă inovatoare. Într-adevăr, această cutie din plastic transparent, care permite vizualizarea completă a conținutului, i-a surprins pe consumatori și a revoluționat piața specialităților din ciocolată din anii 80.


 

De atunci, cutia a suferit mici modificări de-a lungul timpului, dar a rămas mereu fidelă stilului său original.

 

Descoperă specialitățile Ferrero Rocher pe comenzi.md