Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Bucle fabuloase cu ondulatorul automat de la Philips

27/11/2018 Prezentare produse,

 

Orice femeie își dorește să fie mereu frumoasă, însă de cele mai multe ori vizita la salon poate fi costisitoare și să consume mai mult timp decât e necesar. De aceea, atunci când apelezi la ondulator automat Philips îți poți face chiar tu bucle superbe într-un timp scurt, fiind pregătită oricând pentru o cină în oraș sau o ieșire cu fetele.


Ondulatorul automat de la Philips este destinat oricărui tip de păr, având funcții reglabile de temperatură și mod de ondulare. Astfel, poți alege dintre cele 3 trepte de temperatură și 3 stiluri de ondulare, de la bucle lejere la cârlionți. 


Temperatura maximă pe care o poate atinge acest dispozitiv este de 230 de grade. Timpul de încălzire este de doar 30 de secunde, ceea ce înseamnă că-l poți utiliza chiar și atunci când ești în criză de timp.


Materialul care intră în contact direct cu firul de păr este din titan, care se încălzește rapid și asigură o alunecare ideală a părului, fără riscul de blocare sau deteriorare. Funcția de ionizare este cea care menține firul de păr sănătos, strălucitor și evită electrizarea acestuia. 


De asemenea, poți alege modul în care este ondulat părul, spre stânga sau spre dreapta, fiind foarte simplu să obții coafuri simetrice și elegante sau un păr cu aspect ușor neglijent, pentru coafuri mai romantice. 


Designul ondulatorului Philips este simplu și feminin, fiind un model ergonomic, foarte ușor de manevrat, chiar și pentru ondularea părului la spate.


Avantaje:

  • 3 trepte de reglare a temperaturii
  • 3 moduri de ondulare
  • design ergonomic
  • bara ceramică de titan 
  • funcție de ionizare