Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Alege cel mai bun aspirator fără sac de la Philips

14/11/2018 Prezentare produse,

 

Atunci când nu dispunem de mult timp sau avem o locuinţă mai mare, menajul se dovedeşte a fi anevoios. Producătorii au conceput dispozitive performante, cu ajutorul cărora putem curăţa eficient şi repede suprafeţe din cămin. 

 

Este şi cazul aspiratorului fără sac, un aparat eficient, foarte practic, care înlocuieşte sacul clasic cu o cuvă din plastic, unde se va aduna praful şi alte materii. Acesta aduce beneficii în plus faţă de aparatele convenţionale. Deoarece nu va fi necesar să schimbaţi sacul, astfel de dispozitive sunt mai economice, au capacitate mai mare decât sacul textil şi putere de absorbţie ridicată graţie tehnologiei ciclonice. 

 

Aspiratorul Philips PowerPro Ultimate este surprinzator de agil, în special datorită roţilor de mari dimensiuni. Poate fi manevrat cu uşurinţă chiar şi în jurul colţurilor mai strânse.

Cablul de alimentare, cu lungimea de 10 metri, ofera o suprafaţă de acţiune destul de decentă. Dacă mai adăugăm şi cei câţiva metri oferiţi de furtun si de tubul telescopic veţi putea aspira cu uşurinta orice cameră, oricât de mare.

 

Capul de aspirare unversal a fost conceput special pentru a putea curăţa covoarele în profunzime. Are o porţiune textile pe partea de jos, care despică firele de covor, permitţâd murdăriei să fie aspirată.

 

Philips PowerPro Ultimate foloseşte tehnologia ciclonică, care permite separarea aerului de particulele de praf prin intermediul forţei centrifuge. Philips afirmă că această tehnologie a fost îmbunătăţită prin adăugarea unui orificiu de intrare a aerului neted, care previne fricţiunea.

 

Recipientul de 2.2 litri te va ajuta să faci curăţenie în toată casa, în mod repetat, înainte să fie nevoie să îl goleşti. Telecomanda ErgoGrip ajută la manipularea uşoară a capului de aspirare în spaţii înguste. Telecomanda integrată facilitează creşterea şi reducerea puterii sau chiar oprirea aspiratorului.