Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Philips PerfectCare Elite - Cea mai bună stație de călcat pentru haine impecabile și fără urme de cute

12/11/2018 Prezentare produse,

Hainele proaspat calcate si apretate, fara nicio cuta, ne dau un aspect ingrijit fiecaruia dintre noi, de aceea fierul de calcat este unul dintre cele mai utilizate aparate electrocasnice, insa folosirea unui model clasic poate fi dificila. 

 

Pentru a va usura munca, va sfatuim sa investiti intr-o statie de calcat. Acest tip de produs, desi mai voluminos fata de fiarele de calcat, este prevazut cu statie de adocare, cu dublu rol, de generator de abur, care permite eliminarea cutelor de pe cele mai dificile tesaturi, fara riscul de a le deteriora, si suport, care elimina grija de a pozitiona corect fierul din componenta, astfel incat sa nu existe riscul de accidente in timpul utilizarii. 

Cu o putere de 2400W, statia de calcat PerfectCare Elite de la Philips este o achizitie care isi merita toti banii! Poti calca orice tip de material, fara teama de a deteriora si poti folosi fierul in mod vertical pentru draperii, perdele si alte textile.

 

Statia de calcat de la Philips este prevazuta cu un sistem special de eliminare a calcarului si un mod ECO pentru economisirea energiei la fiecare sesiune de calcare. Este conceputa pentru a utiliza apa de la robinet. In timpul calcatului, atunci cand nu mai este apa in rezervor, puteti reumple rezervorul cu usurinta fara sa asteptati sau sa opriti aparatul.

 

Modul turbo al statiei genereaza un jet de abur puternic, dar fin, care igienizeaza si calca hainele in profunzime. Un fier de calcat simplu de utilzat, cu un design ergonomic, ce permite folosirea pentru sesiuni mai lungi de calcare. 

Etichete: Trigor Philips