Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

CUM scăpați de mucegai

09/11/2018 Noutăţi,

 

Mucegaiul si mucegaiul alb pot crea probleme in casa. Desi exista produse pentru tratarea si eliminarea mucegaiului, exista alternative ce pot oferi o solutie simpla si eficace. 

 

Aflati cum scapati de mucegai in 4 pasi simpli:

 

1. Atacati sursa: umiditatea

 

In esenta, mucegaiul si mucegaiul alb sunt provocate de umiditatea mare. Daca eliminati mucegaiul alb, dar nu reduceti umiditatea, nu faceti decat sa amanati inevitabilul: vor aparea mucegaiul negru si alte tipuri de ciuperci. Deci, pe langa „cum elimin mucegaiul”, trebuie sa va intrebati si „cum reduc umiditatea”.

 

2. Tratati-l

 

Cum tratati mucegaiul? Daca aveti deja aceste ciuperci, trebuie sa va ingrijiti de eliminarea lor. Exista diverse metode pt. a scapa de ele, dar e bine sa cumparati un spray anti-mucegai care va poate ajuta sa eliminati usor mucegaiul si mucegaiul alb.

 

3. Curatati, ventilati

 

E important sa curatati suprafetele si materialele vulnerabile la mucegai, precum cartile, mobila si hainele. Ferestrele trebuie deschise regulat pentru ca aerul natural sa treaca prin casa si incaperi ca podul, dormitoarele si bucataria. Trebuie folosite si ventilatoare de evacuare pentru reducerea umiditatii in spatiile calde si mici, precum bucataria si baia.

 

4. Preventia e cea mai indicata

 

Cheia pentru stoparea mucegaiului si a altor efecte urate e controlul umezelii din casa. Asa cum am spus deja, spatiile umede sunt sursa mucegaiului si mucegaiului alb. E usor sa scapati de umiditatea in exces daca aveti un absorbant de umiditate, un bun aliat, deoarece contribuie la scaderea umiditatii interioare si astfel va ajuta sa obtineti climatul perfect in casa. Cu nivelul adecvat de umiditate, casa va fi protejata de efectele negative ale umiditatii excesive.

 

Etichete: Unilever Henkel