Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

CUM să vă mențineți locuința fără condens

02/11/2018 Prezentare produse,

Ați observat că ferestrele se aburesc sau că pereții par umezi la atingere? Este condensul care ar putea afecta porțiuni valoroase ale casei. 

 

 

Rezultatul condensului apare pe vreme rece când e prea multă umiditate în casă ori aerul cald se izbește de suprafețe reci. Când aerul cald intră în contact cu o suprafață rece, se răcește repede și eliberează apă, transformând-o în mici picături. Astfel poate apărea condensul.

De exemplu, condensul pe ferestre e rezultatul umidității excesive din casă sau al unei mari diferențe de temperatură între interiorul și exteriorul casei. Și ferestrele și usile glisante de sticlă încețoșate sunt simptome care arată că e posibil ca umiditatea să vă deterioreze casa. 

 

Cele mai obișnuite efecte sunt mucegaiul negru pe tavane, pereți, tocuri de ferestre, perdele, dulapuri de bucătărie și colțuri cu puțină ventilație a aerului sau deloc. Și, în final, alte efecte ar putea fi zugrăveala sau tapetul cojite și umezeala pe pereții subsolului și pe podea.

 

Cum evitați condensul? 

 

Poate fi ușor dacă faceți așa: când gătiți, folosiți un ventilator de evacuare în bucătărie și puneți capac pe oale când se poate. Nu uitați să ștergeți ferestrele și suprafețele umede după un duș scurt sau montați un ventilator de evacuare în baie și folosiți-l când faceți baie. 

 

În final, un pas simplu pentru a contribui la evitarea condensului e să luați un absorbant de umiditate. Vă va ajuta să reduceți umiditatea excesivă ce plutește în aer. Funcționează în băi, bucătării și oriunde în casă pentru a vă ajuta să reduceți condensul.