Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Coccolino - Poartă cu tine întreaga zi cea mai intensă prospețime întâlnită vreodată

29/10/2018 Prezentare produse,

 

Coccolino îți îmbracă hainele în multă prospețime, strălucire și catifelare, având astfel grijă atât de rufe cât și de cei dragi ție.

 

 

Create special de ursuleții experți în prospețime și pufoșenie, Coccolino Sensitive și Blue Splash te poartă pe briza zilelor de vară cu fiecare spălare, oferind hainelor tale preferate prospețime de lungă durată, un parfum fabulos dar și o super-pufoșenie garantată de ursuleții noștri savanți.

 

Revigorează-ți rufele și alintă-ți simțurile cu gama Coccolino Creations, a cărei parfumuri, create special de experți parfumieri din cele mai prețioase ingrediente ale naturii, te vor însoți zi după zi, datorită formulei cu micro-capsule parfumate, care se fixează în fibre eliberând treptat valuri de parfum.

 

 

Utilizat alături de detergentul de rufe, balsamul Coccolino Creations oferă hainelor tale catifelare și parfum de lungă-durată, fiind minunat pentru țesături, făcându-le astfel mai ușor de uscat și de călcat dar și super-pufoase. De asemenea, Coccolino ajută la menținerea culorilor și a strălucirii, păstrându-le ca noi pentru mai mult timp.

 

 

Iubitorilor de parfumuri florale, parfumuri care evocă eleganța simplității, Coccolino le oferă posibilitatea de a alege între trei noi esențe unice: iasomie, narcisă și lavandă. Nota distinctivă și fermecătoare a parfumului fiecărei flori este surprinsă separat. 

 

 

Coccolino Intense, cel mai concentrat balsam de rufe de până acum, îți oferă cea mai intensă prospețime întâlnită vreodată, cu doar un strop de balsam.

Din momentul spălării până inclusiv în momentul purtării, la sfârșitul unei zile, noua tehnologie de eliberare constantă a parfumului îți oferă prospețime intensă, cu un dozaj recomandat de 15 ml.

 

 

Coccolino este unul dintre cele mai îndrăgite branduri şi unul dintre liderii pieţei de balsamuri de rufe, ce întotdeauna a inovat şi a răspuns nevoilor consumatorilor săi.