Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

„Murdărirea este bună!”: OMO Ultimate – soluția ideală pentru curățarea eficientă a petelor

26/10/2018 Prezentare produse,

 

OMO Ultimate știe cât de importantă este dezvoltarea creativității pentru copilul tău. De aceea, îți este alături cu cea mai bună formulă de până acum, ca tu să îl poți lăsa oricând la joacă pe cel mic, fără grija murdăririi hainelor.

 

OMO Ultimate este disponibil în 3 variante: pudră, capsule și lichid. 

 

Detergent OMO Pudră 

 

Cu o formulă nouă, OMO scoate chiar şi petele dificile, uscate de mai bine de 48 de ore. Fără efort, hainele devin curate atât la 90°C, cât şi la 30°C datorită puterii oxigenului activ care nu afectează culorile. OMO Ultimate Color are o acţiune blândă asupra culorilor, protejându-le împotriva decolorării.

 

Detergent OMO Lichid

 

OMO lichid este potrivit atât pentru hainele albe, cât şi pentru cele colorate. Detergentul are o acţiune blândă asupra culorilor, protejându-le împotriva decolorării. Încearcă noua formulă care îndepărtează chiar şi petele uscate de mai bine de 48 de ore.

 

Detergent OMO Capsule

 

Cu un conţinut de detergent lichid concentrat, capsulele OMO curăţă eficient petele dificile, uscate de mai bine de 48 de ore şi nu afectează culorile. Potrivit atât pentru haine albe cât şi colorate, capsulele OMO garantează haine curate fără efort, atât la 30°C, cât şi la 90°C. Detergentul are o acţiune blândă asupra culorilor, protejându-le împotriva decolorării.

Etichete: Omo produse casa Trigor