Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

5 beneficii ale absorbantului de umiditate Ceresit Aero 360°

24/10/2018 Prezentare produse,

Umiditatea vă afectează casa? Atunci vă puteți gândi să puneți un absorbant de umiditate în camere. 

 

Iată beneficiile utilizării absorbantului de umiditate Ceresit Aero 360°

 

1. Controlează umiditatea

 

Un absorbant de umiditate e soluția perfectă contra umidității excesive din casă. Aerul din camere va fi plăcut, iar nivelul de umiditate va fi cel optim.

 

2. Previne mucegaiul și mucegaiul alb

 

Mucegaiul și mucegaiul alb sunt două din cele mai obișnuite efecte ale umidității mari. Punând un absorbant de umiditate în cameră, contribuiți la reducerea umezelii din aer și astfel la stoparea creșterii mucegaiului. Avantajele sunt că tavanul nu va deveni negru, iar zugrăveala și tapetul nu se vor scoroji datorită unui nivel echilibrat al umidității din interior.

 

3. Stare de bine

 

Umiditatea excesivă din casă poate avea efecte neplăcute asupra stării de bine și a sănătății dumneavoastră și a familiei. Poate da senzația de frig și miros stătut în camere, dar poate cauza și strănutatul și tusea sau agrava simptomele alergice existente. Absorbantul de umiditate vă ajută la reducerea umidității excesive, făcând astfel aerul mai plăcut de respirat.

 

4. Protecția bunurilor personale

 

Absorbantul de umiditate ajută la protejarea bunurilor contra efectelor umezelii. Bunurile personale, precum hainele, cărțile și anumite alimente, pot rămâne într-o stare mult mai bună, mai mult timp, fără a mucegăi sau crea miros neplăcut.

 

5. Crearea unei atmosfere speciale acasă

 

Absorbantele de umiditate nu ajută doar la reducerea umidității excesive, ci și la crearea unei atmosfere plăcute în camere. Folosiți tabletele de aromaterapie pentru absorbantul de umiditate și creați o atmosferă de relaxare, energie sau confort.