Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

TRUCURI care te ajută să speli impecabil rufele

24/10/2018 Prezentare produse,

Sunt căteva mici trucuri pe care oricine le știe despre spălatul rufelor. Pentru cine este grăbit sau poate neatent, vă propunem un mic ghid al spălatului. 

 

Iată care sunt cele 7 „porunci” ale spălatului. Automat!

 

1. Nu amesteca rufele albe cu cele colorate

 

Niciodata, in nicio situatie. Albul cu rosu se transforma in roz, iar cand vei avea camasa de o culoare roz-indoielnica nimeni nu va sta serios la discutii cu tine. Acelasi lucru se poate intampla si lenjeriei intime sau sosetelor. Si chiar daca vine vara si se poarta tinuta multicolora, trebuie sa ne amintim ca in masina de spalat, culorile se pot pierde.

 

2. Lana se spala la maxim 30 de grade

 

Tesaturile din lana trebuie spalate si limpezite numai cu apa calduta , fiindca altfel intra la apa. Nu vrem ca puloverul sa ne ajunga pana la buric dupa prima spalare. Nu este nici la moda nici indicat pentru iernile noastre. Iar pentru evitarea rigiditatii, trebuie evitata uscarea langa foc, calorifer sau soare.

 

VEZI Detergent Dero Capsule Duo pe comenzi.md

 

3. Lenjeria intima nu se amesteca cu alte haine

 

Motivatia nu e doar estetica, ci mai ales igienica. O sursa importanta de bacterii este in lenjeria intima. Din aceasta cauza, este indicat sa spalam la peste 60 de grade cu un inalbitor puternic care poate curata bine.

 

4. Prosoapele trebuie spalate o ora

 

Prosoapele de bucatarie sunt printre cele mai incercate rufe de spalat. Nu au alt scop decat sa stearga si sa faca curatenie. Ele strang frimituri, pete specifice bucatariei si aduna microbi, praf, spori de muceagi. In aceasta situatie, doua sunt secretele spalatului: temperatura la peste 60 de grade si un ciclu de spalare de cel putin o ora.

 

VEZI Detergent pudră Dero 2in1 pe comenzi.md 

 

5. Bumbacul isi pastreaza culoarea

 

Culorile hainelor din bumbac sau in nu se decoloreaza daca in prealabil hainele sunt inmuiate in apa rece, sarata. Un alt sfat pentru pastrarea culorii este sa le tii cateva ore in lapte degresat, apoi sa le speli. De asemenea, daca hainele sunt foarte murdare este recomandata folosirea unui program de prespalare. In cazul tesaturilor cu imprimeuri, temperatura maxima la spalare este de 40 de grade.

 

6. Moartea acarienilor

 

Daca nu stiati, acarienii sunt microbii, microorganismele care ne fac viata mai incarcata. Principiul este simplu, chiar daca neplacut: niciodata nu dormim, cu adevarat, singuri in pat. Pentru linistea somnului si pentru curatenia noastra, lenjeria de pat trebuie spalata separat de restul rufelor, la o temperatura de 90 de grade.

 

VEZI Detergent lichid Dero pe comenzi.md

 

7. Rufe proaspete intr-o masina curata

 

Dupa ce am terminat de spalat, trebuie sa avem grija ca masina de spalat sa fie imediat golita pentru ca bacteriile se dau in vant dupa un mediu umed. Inaintea unui nou ciclu de spalare, este bine ca si masina de spalat sa treaca printr-o curatenie generala. Un program de spalare cu masina goala, la peste 60 de grade cu inalbitor iti va da siguranta curateniei viitoare.