Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Încearcă gustul Tchibo Exclusive

23/10/2018

 

Puţine alte băuturi ne-au modelat cultura precum a făcut-o cafeaua. Indiferent dacă suntem acasă, pe drum sau la muncă, este o parte a vieţii noastre cotidiene. Ce face diferită cafeaua Tchibo Exclusive este faptul că este mereu cu noi atunci când îi avem și pe cei dragi alături.

 

Pentru a crea Tchibo Exclusive, experţii aleg doar cele mai bune boabe, care se coc pe îndelete în regiuni de cultivare selectate. Experţii Tchibo combină apoi boabele atent prăjite pentru a obţine gustul bogat şi armonios al Tchibo Exclusive. 

 

Toate acestea transformă fiecare ceaşcă de cafea Tchibo Exclusive într-o experienţă de care te vei bucura alături de cei dragi. Și asta pentru că Tchibo Exclusive este acea cafea care îi strânge pe toți laolaltă și se bucură cu ei de fiecare moment trăit împreună.

Cafeaua Tchibo Exclusive este fină și armonioasă, o adevărată delectare, grație celor mai bune boabe de cafea Arabica completate cu boabe Robusta, cu un corp plin.

 

Pachete disponibile: Cafea măcinată Tchibo Exclusive 250g, Cafea solubilă Tchibo Exclusive 50g, 100g, 200g.

 

Tchibo este o afacere de familie fondată în 1949 de Max Herz, care a fost de mai bine de 60 de ani un standard de calitate şi prospeţime a cafelei. Lansată iniţial ca firmă de comenzi de cafea prin poştă, afacerea a evoluat într-o companie internaţională şi acum acţionează în mai multe sectoare, nu numai în cel tradiţional de vânzare a cafelei. De-a lungul anilor, Tchibo şi-a extins în mod sistematic gama şi căile de distribuţie, asigurând diversitate şi calitate în lumea întreagă prin mărci puternice.