Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

CUM să previi mirosurile neplăcute cauzate de transpirație

18/10/2018

Hainele din materiale sintetice și activitatea fizică intensă pot provoca apariția mirosului neplăcut de transpirație.

Noi îți oferim câteva sfaturi și recomandări de antiperspirante eficiente, care îți vor îngriji pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată, pentru ca tu să te simți încrezătoare în orice situație. 

 

1. Reduce transpiratia

 

Antiperspirantele înlătură mirosurile neplăcute, oferă protecție eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijesc pielea delicată a subrațului. Antiperspirantul spray Dove Original este alegerea ideală pentru protecția şi îngrijirea superioară de care are nevoie pielea subraţului tău.

 

2. Epilarea ajută

 

Pentru a evita apariția mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație, este recomandată epilarea pielii subrațului,  întrucât firele de păr favorizează apariția acestora.

 

3. Lasă pielea să respire

 

Poartă haine din fibre naturale, precum in, mătase sau bumbac: aceste tipuri de materiale permit pielii să respire, reducând transpirația.

 

4. Previne și protejează

 

Include antiperspirantele Dove în ritualul tău de frumusețe din fiecare seară. În timpul nopții, cantitatea de transpirație este redusă semnificativ, motiv pentru care ingredientele emoliente vor acţiona în profunzime, lăsându-ți pielea subrațului fină și catifelată. Încearcă antiperspirantul stick Dove GoFresh Cucumber & Green Tea. Grație parfumului de castravete și ceai verde, te vei bucura încă de dimineață de o senzație de prospețime îndelungată.

5. Ține cont de alimentație

 

Alimentele, în special cele picante, pot favoriza apariția mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație. Încearcă să eviţi alimente precum curry sau usturoi.

 

6. Utilizează antiperspirantul în orice situație

 

Aplică un antiperspirant Dove înainte de orice tip de activitate fizică, pentru a te bucura de protecție eficientă împotriva transpirației.