Solicita un apel

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Comanda într-un click

Completeaza cimpurile de mai jos pentru a solicita un apel telefonic
Solicitarea a fost receptionata.

Descoperă gama Dove Purely Pampering

16/10/2018

Sunt zile în care avem nevoie de puțin răsfăț. Pentru astfel de zile, alege Dove Purely Pampering.

 

Dove a îmbinat formula cu ¼ cremă hidratantă cu parfumuri calde, feminine, pentru a crea gama Purely Pampering. Gama include o varietate de geluri de duș hidratante și loțiuni cremoase și hrănitoare, iar fiecare variantă este concepută să te poarte într-un loc de relaxare profundă și să creeze un ritual de frumusețe care te va face să te simți răsfățată. Un ritual de frumusețe pe care îl vei prețui.

Astfel că, indiferent dacă preferi varianta cu cremă de fistic sau ești fidelă untului de shea cu parfum cald de vanilie, Dove îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți iubi pielea și pe tine însăți.

 

Săpun-cremă Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla

 

Bucură-te de agenţii delicaţi de curăţare şi de ¼ cremă hidratantă, alături de parfumul delicat de unt de shea şi vanilie.

Ritualul zilnic de îngrijire poate începe printr-un act de frumusețe simplu, ușor accesibil, dar care face diferența – curățarea pielii. De aceea am creat săpunul-cremă Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla, un săpun-cremă care îţi oferă agenţi delicaţi de curăţare şi ¼ cremă hidratantă, alături de parfumul delicat de unt de shea şi vanilie.

Beneficiile pentru piele ale untului de shea sunt binecunoscute de ani de zile: concentraţia mare de vitamine şi acizi graşi îl fac să fie preţuit pentru proprietăţile sale hidratante. Săpunul-cremă Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla este îmbogăţit cu un amestec cremos de unt de shea hrănitor. Formula hidratează pielea, hrănind-o în profunzime* în timpul curăţării, rezultatul fiind o piele fină și catifelată. În timp ce foloseşti acest săpun-cremă Dove, parfumul lui cald de unt de shea cu vanilie îți învăluie simțurile și îți oferă o senzație plăcută de relaxare.

 

Săpun-cremă lichid Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla

 

Răsfaţă-te cu acest săpun de mâini Dove cu parfum delicat de vanilie. Formula sa cu ¼ cremă hidratantă îţi lasă pielea fină şi catifelată.

În ziua de azi, suntem mai ocupaţi decât oricând – aşa că fiecare clipă pe care o avem pentru noi contează. Săpunul lichid potrivit îţi îngrijeşte pielea de fiecare dată când te speli pe mâini.

Inspiraţi de bogăția untului de shea şi de parfumul liniștitor al vaniliei, am creat săpunul-cremă lichid Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla, pentru o senzație plăcută de relaxare şi pentru mâini fine, catifelate şi frumoase.

 

Gel de duş nutritiv Purely Pampering Pistachio Cream with Magnolia

 

Oferă-ţi experienţa unui răsfăţ zilnic la tine acasă cu gelul de duş nutritiv Dove Purely Pampering Pistachio Cream with Magnolia.

Ştim cu toţii cât este de greu să ne facem timp pentru noi când programul ne este deja aglomerat – de ce să nu te bucuri de câteva momente doar pentru tine, la duş? Am creat gelul de duş nutritiv Dove Purely Pampering Pistachio Cream with Magnolia pentru a-i oferi pielii tale îngrijirea de care are nevoie, iar ţie ocazia de a te relaxa câteva minute în fiecare zi.

Gelul de duş nutritiv Dove Purely Pampering Pistachio Cream with Magnolia este îmbogăţit cu tehnologia NutriumMoisture™. Aceasta combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, având ca rezultat o hidratare în profunzime*, care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei naturale de protecţie a pielii. Rezultatul este o piele frumoasă, vizibil mai fină și catifelată, chiar după primul duș. În plus, parfumul floral cu note de fistic cu magnolie te ajută să te relaxezi.

 

Loțiune de corp Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla

 

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum) și o parfumează discret.

Loțiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla, potrivită pentru toate tipurile de piele, conține unt de shea - un agent de hidratare puternic cu proprietăți deosebite de vindecare a pielii. Formula speciala cu unt de shea si DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienți proprii pielii și ulei bogat în acizi grași Omega, hrănește pielea în profunzime (Stratum Corneum) și o parfumează discret. 

Mirosul său delicat de unt de shea și de vanilie oferă o senzație de echilibru. 

Include loțiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla în ritualul tău zilnic de îngrijire, pentru o piele mai frumoasă.